Le Week-end

Weekend

Her er nokre helgefavorittar frå meg! Eg var så heldig å få lillesøster på besøk frå Bergen i går, så i dag tidlig leverte me ungen ned i senga til ho og me fekk sova litt til. Så herleg! Eg har mange fine favorittar akkurat no, nokre av dei er ikkje på dette bildet (brød frå Colonialen som lillesøster tok med seg frå Bergen, at me skal sjå bestemor i dag, mamma og pappa på fredagsmiddag) men desse er iallfall fine!
Here are some weekend favorites from me! I was lucky enough to have my sister come visit last night, so today we just handed her the baby so we could sleep a little longer. So nice! I have a lot of favorites right now, some of them are not in this picture (bread from Colonialen that she brought from Bergen, going to see my grandmother today, my parents who came to dinner yesterday) but these are good ones too!

Weekend

Det første er tulipanane som eg fekk av svigerforeldrene mine fordi eg har min første morsdag i morgon, så innmari koseleg. Oransje tulipanar med blåbærlyng. Jostein og eg konkluderte med at me kunne godt trenga å ha ein eller to bodyar til, og me kunne sjølvsagt ha kjøpt eit par kvite vanlige men me er ikkje slike folk! Så no har Saga leopardbody, det er det einaste leopardplagget eg har kjøpt i mitt liv og eg elskar det.
My first one is the tulips I got from my in-laws because it’s my first mother’s day tomorrow! Orange tulips. Jostein and I agreed we needed a onesie or two more, and we could have bought white normal ones but we’re not those people! So now Saga has a leopard print onesie, the only leopard print thing I’ve ever bought and I love it.

Weekend

Akkurat no har me kjøleskapet fullt av godt óg! På Meny i Sogndal tok dei inn harissa til meg, som eg har sakna sidan me flytta frå London, det var heilt berusande å få eta det igjen. Også har me både Green & Black’s butterskotch (frå butikken på Sogn Jord- og Hagebruksskule) og Jacobs mørk sjokolade med pasjonsfrukt, chili og sprø kjeks. Sophie-giraffen er óg ein favoritt akkurat no, sidan S har tenner på frammarsj.
Right now our fridge is stocked with goodness too! At a shop nearby they ordered me some harissa that I have missed dearly since we moved from London, it was intoxicating to eat it again. We also have Green & Black’s butterskotch and one with passion fruit, chili and cookie. Sophie the giraffe is also a favorite right now since S is teething big time.

Weekend

Også har me sånt som er til kjøkkenhageprosjektet! Eg har kjøpt herlege økologiske frø hos Solhatt og ei bok som tek for seg alt frå forkultivering til lagring, så gøy! Håpar de óg har gode helger, med ro og raudvin.
I’ve also bought things for my garden project! I bought organic seeds and a book that takes you through everything from preparing the seeds to storing the crop, so much fun! I hope your weekend is good too, with calm and red wine.
Follow:
Share:

6 Comments

 1. Hilde
  12:39, 11 Feb 2017 / 12:39

  Så mye fint <3
  God helg!

 2. Alba
  13:07, 11 Feb 2017 / 13:07

  det er så koselig å lese om dere ettbarnsforeldre med så mye tid at selv å kjøpe en body blir et samarbiedsprosjekt!! those were the days:)

  • Mariell
   Author
   01:45, 12 Feb 2017 / 01:45

   Heldigvis finst det óg foreldre som er slik sjølv kor mange ungar dei har eller ikkje, som spelar på lag og samarbeider. Ikkje berre oss eittbarnsforeldre. Me planlegg livet så me alltid skal ha tid til å tenka på leopardbodys.

 3. 09:24, 12 Feb 2017 / 09:24

  så fine ting! også de som ikke er på bilde.
  god søndag! <3

 4. Camilla Eileen
  15:08, 13 Feb 2017 / 15:08

  Du må prøve Green & Black’s Seasalt sjokolade! Den er supergod å blade med butterskotchen! Før hadde dei ein med begge smakane, eg savna den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *