JANUAR

900

Januar, du var så full av stor kreativitet og liv og søvn. Morgonar der Jostein stod opp med ungen, brygga kaffe og lot meg sova sjølv om han har jobb å gjera. Tulipanar og tårer der alt gjekk bra til slutt. Me gjorde hotellbookingar, sommarplanar og spareplanar. Fjelluft og friske idéar, ei ro som eg er så takksam for å ha i livet. Februar blir full av utfordringar og nye prosjekt, eg har augene opne.
January, you were so full of grand creativity and life and sleep. Mornings where Jostein got up with the baby, brewed coffee and let me sleep even though he had work to do. Tulips and tears that worked out in the end. We did hotel bookings, made summer plans, saving plans. Crisp mountain air and fresh ideas, a calm that I am so grateful to have in my life. February will be full of challenges and new projects, eyes are open.
Follow:
Share:

1 Comment

  1. 18:59, 01 Feb 2017 / 18:59

    For en fin januar! Lykke til med prosjekt og utfordringer. :) x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *