Weekend loves & links

[left]Akkurat no er eg på hytta, men lur som eg er har eg tidsinnstilt dette til dykk! Veka har vore såååååå laaaaaaang, eg er så glad for at det er helg. Eg har jo såvidt fått tid til å vera på internett alls, men desse fine greiene har eg samla ihop:[/left][right]I’m in the mountains, but I’m so clever so I’ve scheduled this for you! This week has been sooooooo loooong, and I’m so happy it’s the weekend. I’ve barely had time for the internet at all, but these great things I have put together:[/right]

annacate[left]Ein av mine beste instagrampersonar, @annacate, har byrja å blogge! Her! Bra tips.[/left][right]One of my favorite people on instagram, @annacate, has started blogging! Here! Good tip.[/right]

14069428951_af4e796955_c
[left]For det første syns eg denne kaka såg så sjukt fin ut, for det andre høyrest det utrulig digg ut med kokos- og bringebærkake. Eg er ikkje venn med formkaka, det er det einaste. Skjønnar ikkje kvifor det aldri blir rett for meg? Er ikkje noko god på brød heller. Eg er god på baguettar, rundstykke, cupcakes, kaker, typ alt anna som ikkje skal steikast i form. Tips? Tankar?[/left][right]I thought this cake looked so pretty, and it also sounds really delicious with raspberry and coconut loaf. I’m not friends with the loaf bakes, though. I don’t understand why I can never get it right, no loaf cakes and no breads. I’m good with baguettes, rolls, cupcakes, cakes, everything else that doesn’t go in a mould. Tips? Thoughts?[/right]

nup_172932_3163-h_2017

[left]Det er mykje bra TV på veg mot skjermen min no, som denne serien som er ein mockumentary om eit mord med John Lithgow; Trial and Error. I mellomtiden ser Jostein og eg Will og Grace!!![/left][right]There’s a lot of good things on its way to my TV these days, like this show, a mockumentary with a murder with John Lithgow; Trial and Error. In the meantime, Jostein and I are watching Will and Grace!!![/right]

365003-3b25bf82890a41b69798a97825c8ba5e
[left]Likar så godt stilen til Leena Kisonen, spesielt dette printet som eg levande kan sjå for meg på eit barnerom![/left][right]I really like Leena Kisonen’s style, especially this print I think would be perfect in a nursery![/right]

30A28D2F-2CAA-47FC-9FEE-7E7FCEFFD874-1200x1200
[left]Det er alltid så inspirerande å sjå Clara utvikla heile imperiet sitt, og det siste ho har gjort er å starta ein instagram-konto der ho deler inspirerande bilder frå andre, elskar det.[/left][right]I love watching Clara expanding on her empire, the last thing she’s done is making an instagram account where she shares inspiration from others, love it.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *