Finn ein venn

25fd8ce58a62aad5efbcb2d316b61ef2

Noko av det gøyaste eg har gjort på denne bloggen er å kobla ihop lesarar, og eg blir så sjukt glad når de sender meg bilder av vennedates de har vore på på grunn av bloggen her. Eg har lyst til å legga til rette for at alle som leser her skal finna likesinna fine folk, men det finst det liksom ikkje tid til i livet mitt no. Det som finst, derimot, er det finaste og enklaste: denne facebook-gruppa som eg nettopp har starta. Klikk dykk inn dit, bli medlem og legg ut nokre ord om dykk sjølve. Har skrive litt meir detaljert der, så hopp inn dit og sjå. Elskar internett! No må eg legga ungen min, men i morgon når eg vaknar håpar eg at det finst mange små annonser der inne. SUSS.
I love it when my readers become friends with one another, so I made a Facebook group for people to find eachother!
Follow:
Share:

3 Comments

  1. 22:21, 18 Jan 2017 / 22:21

    Av og til er du berre så fin!

  2. 17:20, 21 Jan 2017 / 17:20

    SÅ takknemlig for denne gruppa, har nettopp meldt meg inn og dette kan jo ikke bli annet enn fint tror jeg :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *