My gifts for Christmas

Gifts

Her på nyttårsaftan kan me sjå på nokre av julegåvene mine! Fekk så mykje fint som eg hadde ønska meg, og dette bildet minnar jo sjukt om haust-ønskelista mi? Fint å ha ein blogg. Først: to bøker eg ønska meg, Arv og Miljø av Vigdis Hjorth (har ikkje lest noko av ho før!) og Jeg Nekter av Per Petterson.
On this NYE, I thought we could look at some of my christmas presents! I was given so many lovely things from my wish list, and this photo realllly reminds me of my autumn wish list? Having a blog is a luxury. First, two norwegian books I wanted.

GiftsGifts

Fekk sjukt mykje deilige badegreier, det er jo verdens luksus altså! Fire badebomber pluss stjerne på stav frå Lush, og honey bath frå Laura Mercier med mandel og kokosmelk, herrigud så godt. Sovna i badekaret då eg debuterte denne.
I got a lot of amazing bath stuff, the most luxurious thing! Four bath bombs plus a star stick from Lush, and a honey bath from Laura Mercier with almond and coconut milk, oh my god. I fell asleep in the tub when I debuted it.

GiftsGifts

Av Jostein fekk eg denne perfekte saken frå Royal Copenhagen.
Jostein gave me this perfect thing from Royal Copenhagen.

Gifts

Også fekk eg dette superherlege forkleet som kan bli skittent utan at nokon ser det, frå Marimekko. MVH bortskjemt småbarnsmor.
And I also got this amazing apron that I can get downright filthy without it looking so bad, from Marimekko.
Follow:
Share:

1 Comment

  1. Josefine
    17:05, 04 Jan 2017 / 17:05

    Jeg har lest “Jeg Nekter”, likte den godt! :) Og deilig med badesaker, har såååå lyst på badekar!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *