My best nine, 2016.

hjartesmil

I år, som i fjor, var eg kjapp på avtrykkaren med å sjå kva som var mine mest likte bilder på Instagram frå dette året (du kan gjera det sjølv her), og samansetningen av desse ni bildene fekk meg faktisk til å gråta. For eit satans fint år, fylt av så mykje intensitet, kjærleik og kos. Frå å annonsera graviditeten i London i januar til å bu i hus i Norge med verdens finaste lille babyjente i desember.
This year, like last year, I was quick to see what were my nine most liked photos on Instagram from this year (do it yourself here), and seeing these nine photos together actually made me cry. Such an epic year, filled with intensity, love and cuddles. From announcing my pregnancy in London in january to living in a house in Norway with the most beautiful little baby girl in december.
Follow:
Share:

5 Comments

 1. 09:19, 14 Dec 2016 / 09:19

  Dette må være verdens fineste ‘best nine’. Så fine bilder og for et fint år du har hatt!

 2. 10:11, 14 Dec 2016 / 10:11

  For et år, så nydelig <3 Du har en ny stjerne på Instagram, det samme skjedde meg da vi fikk vår lille A.

 3. Thea
  11:56, 14 Dec 2016 / 11:56

  De små blir fort populære på Instagram :) Må bare si, du har skrevet så utrolig mye bra om graviditet! Da du annonserte babyen i januar ble jeg så utrolig glad på dine vegne, men måtte samtidig gråte en skvett. Jeg skulle selv vært 3 mnd på vei, og savnet livet vi ikke fikk. Jeg var heldig og ble gravid igjen fort, men uroen var stor veldig lenge. Innleggene dine var så ærlige og fine, og var til stor hjelp for meg – de hjalp meg å holde motet oppe til jeg klarte å tro at det skulle gå bra denne gangen (og det gjorde det) :)

 4. 20:16, 14 Dec 2016 / 20:16

  Dette er så nydelig <3

 5. 20:48, 14 Dec 2016 / 20:48

  Lovely collection <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *