Safransnurrar

Advent

Eg hadde lyst til å laga ordentlig herlege luciabollar i år, og fekk inspirasjon til å laga nokre bollar eg sakna frå London, nemlig safranbollane til Fabrique. Dei er den perfekte kombinasjonen av ein kanelbolle og ein lussekatt. På desse bollane køyrer eg faktisk óg eit kafétriks: å pensla bollane med sukkerlake når dei kjem ut, så blir dei supersaftige og held seg gode lenger, det er altså eit råtips! Her er oppskrifta på mine herlege safransnurrar, akkurat i tide til lucia i morgon!
I made saffron buns like cinnamon buns like the ones at Fabrique (which, if you live in Stockholm or London – go eat them there too!), click here to get the recipe. It’s in norwegian but I’m sure it’s easily translatable!
Follow:
Share:

4 Comments

 1. 20:47, 12 Dec 2016 / 20:47

  Åå, jeg og har lyst på!

 2. 14:03, 13 Dec 2016 / 14:03

  Så deilig! Fikk lussekatter i barnehagen i dag, det er undervurdert. Disse ser utrolig digge ut!

 3. Ragnhild
  17:27, 13 Dec 2016 / 17:27

  Bollene til Fabrique <3
  En av de beste tingene med at vi flytter til Stockholm om noen måneder!

 4. Sophie
  08:46, 14 Dec 2016 / 08:46

  Jeg bakte disse bollene i går og de var helt himmelske. Takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *