Our wish lists: Mariell

jul-mariell

Her kjem mi ønskeliste for i år! Saga si kan de sjå her, og Jostein si kjem så straks eg får skvisa ut av han kva han ynskjer seg. Eg treng verkeleg ingenting nytt i år (utanom vintersko!), men det er jo gøy å ønska seg uansett! Notatbok frå Rifle Paper Co.  Cards against humanity  Håndvisp fra Dualit  Gypsy Water-hårparfyme fra Byredo  Bibliotheque-lys frå Byredo  Frukostjuleservise frå Royal Copenhagen  Ei raud alpelue  Fløyelspute frå Madam Stoltz  Spegel frå Oscar & Clothilde   Sløyfekrok frå Svenskt Tenn.

French country kitchen av Mimi Thorisson  Women av Slim Aarons  A year between friends av 3191 Miles Apart  You’ll grow out of it av Jessi Klein  Freedom av Jonathan Franzen  Arv og Miljø av Vigdis Hjorth

Here is my wishlist for this year! You can see Saga’s wish list here, and Jostein’s will be up just as soon as I can squeeze him into telling me what he wants! I really don’t need anything new this year (apart from winter shoes!) but it’s fun to ask for things anyway! Note book from Rifle Paper Co.  Cards against humanity  A hand mixer from Dualit  Gypsy Water-hair perfume from Byredo  Bibliotheque candle from Byredo  Christmas breakfast china from Royal Copenhagen  A red beret  Velvet pillow from Madam Stoltz  Mirror from Oscar & Clothilde   Bow hooks from Svenskt Tenn.

French country kitchen by Mimi Thorisson  Women by Slim Aarons  A year between friends by 3191 Miles Apart  You’ll grow out of it by Jessi Klein  Freedom by Jonathan Franzen  Arv og Miljø by Vigdis Hjorth

Follow:
Share:

1 Comment

  1. 14:16, 13 Dec 2016 / 14:16

    Så masse fint du har på ønskelisten din. Jeg er elendig på å komme på hva jeg skal ønske meg, men bare her kom jeg på en ting; NY ALPELUE <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *