Packed with love

Packed with love
[left]Endelig bestilte eg meg ei pakke hos Artilleriet, og den kom superkjapt i posten![/left][right]I finally ordered myself something from Artilleriet, and it came very quickly in the mail![/right]

Packed with love
[left]Hovudsaken eg kjøpte var dette printet, for julepengane frå bestemor. Det er SÅ fint. Må berre skaffa meg ei ramme og finna ut kvar det skal henga, eg elskar det.[/left][right]The main thing I bought was this print, for my christmas money from my grandmother, it’s SO pretty. I just need to get a frame and find out where to hang it, I love it. [/right]

Packed with love
[left]I tillegg til ei lita snikete julegåve til Jostein (han får fleire små ting av meg i år istadenfor éin stor), kjøpte eg litt pynt til juletreet, som dette skipet, syns det er så fint og annleis.[/left][right]In addition to a sneaky little christmas present for Jostein (I’m giving him a bunch of little presents this year instead of one big one), I bought some decoration for the christmas tree, like this ship. I think it’s so pretty and a little different.[/right]

Packed with love
[left]Også desse emaljeblada som ein kan henga på som blingar opp litt. Har sånn adventsstemning akkurat no at det er heilt vilt, medan Jostein laga frukost i dag (frukosttortilla med egg og bacon) stappa eg tusen nellikspiker i appelsiner. Mmmmmmm. Lurer på kva meir julete eg skal ta meg til i dag, eg får rapportera![/left][right]And these enamel leaves that you can hang that blings it up a little. I’m feeling so adventy right now, it’s crazy, while Jostein made breakfast this morning (a breakfast tortilla with eggs and bacon) I stuffed a thousand cloves into oranges, mmmmm! I wonder what more christmassy things I’ll be doing today, I’ll keep you posted![/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *