Packed with love

Packed with love

Endelig bestilte eg meg ei pakke hos Artilleriet, og den kom superkjapt i posten!
I finally ordered myself something from Artilleriet, and it came very quickly in the mail!

Packed with love

Hovudsaken eg kjøpte var dette printet, for julepengane frå bestemor. Det er SÅ fint. Må berre skaffa meg ei ramme og finna ut kvar det skal henga, eg elskar det.
The main thing I bought was this print, for my christmas money from my grandmother, it’s SO pretty. I just need to get a frame and find out where to hang it, I love it.

Packed with love

I tillegg til ei lita snikete julegåve til Jostein (han får fleire små ting av meg i år istadenfor éin stor), kjøpte eg litt pynt til juletreet, som dette skipet, syns det er så fint og annleis.
In addition to a sneaky little christmas present for Jostein (I’m giving him a bunch of little presents this year instead of one big one), I bought some decoration for the christmas tree, like this ship. I think it’s so pretty and a little different.

Packed with love

Også desse emaljeblada som ein kan henga på som blingar opp litt. Har sånn adventsstemning akkurat no at det er heilt vilt, medan Jostein laga frukost i dag (frukosttortilla med egg og bacon) stappa eg tusen nellikspiker i appelsiner. Mmmmmmm. Lurer på kva meir julete eg skal ta meg til i dag, eg får rapportera!
And these enamel leaves that you can hang that blings it up a little. I’m feeling so adventy right now, it’s crazy, while Jostein made breakfast this morning (a breakfast tortilla with eggs and bacon) I stuffed a thousand cloves into oranges, mmmmm! I wonder what more christmassy things I’ll be doing today, I’ll keep you posted!
Follow:
Share:

3 Comments

  1. Samantha
    19:28, 06 Dec 2016 / 19:28

    I think baby S is a pretty big present to Jostein ;)

  2. 20:41, 06 Dec 2016 / 20:41

    adventfeeling <3
    jeg har lest magasinet ditt og det ga meg feeling også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *