On this day, the past five years

november 25th

2011
For fem år sidan i dag blogga eg om eit av mine første møte med Carrie. Me hadde nettopp flytta til London og alt var nytt og vinteren var ikkje der i det heile tatt. Me gjekk på marknad i Angel også på Ottolenghi der me drakk te og åt kake. Og når eg kom heim åt eg skandinavisk godteri og tenkte at eg ikkje var så einsam i byen likevel.
2011
Five years ago today I blogged about one of my first times meeting Carrie. We had just moved to London and everything was new and winter wasn’t there at all. We went to Camden Passage and then to Ottolenghi where we had tea and cake. And when I came home I had scandinavian candy and thought, I’m not so lonely in this city after all.

november 25th

2012
For fire år sidan skreiv eg at det fine magasinet Oh Comely hadde trykt ein av tekstane mine. Var så ufatteleg stolt for dette, det var målet mitt for 2012 å bli trykt i eit magasin og det vart eg, både Oh Comely og Frankie.
2012
Four years ago I wrote about being printed in the lovely magazine Oh Comely. I was so proud of this, because it was my goal for 2012 to get published in a magazine and I did, both Oh Comely and Frankie

november 25th

2013
I 2013 tipsa eg om ting ein kan gjera i London på vinterstid, det er for det meste tips som framleis gjeld.
2013
In 2013 I told you about things to do in London in the wintertime, mostly tips that still apply!

november 25thnovember 25th

2014
For to år sidan hadde me vore i New York med mange venner av oss, me budde i Brooklyn og drakk all den gode kaffien me kunne komma over. Denne dagen blogga eg om frukosten på Five Leaves og shopping i Williamsburg. Også skreiv eg óg om desse kjeksa!
2014
Two years ago we’d been in New York with a bunch of friends, we stayed in Brooklyn and drank all the good coffee we could find. On this day I blogged about the breakfast at Five Leaves and shopping in Williamsburg.

november 25th

2015
I fjor skreiv eg om alt me hadde kjøpt på bryllupsreise! Krona putta me i toppen av juletreet i fjor og rosevatnet brukar Jostein kvar dag, men akkurat då me kjøpte det orka eg ikkje lufta for da hadde eg Saga som eit frø i magen.
2015
Last year I wrote about our honeymoon shopping. We put the crown in the top of the christmas tree last year and Jostein uses the rose water every day, but when we bought it I couldn’t take the smell because Saga was a little seed in my belly.
Follow:
Share:

4 Comments

 1. 13:28, 25 Nov 2016 / 13:28

  Så fine tilbakeblikk <3 Nydelige bilder!

  Husk at det i dag er FNs internasjonale dag for avskaffelse av voldt mot kvinner.

 2. 15:20, 25 Nov 2016 / 15:20

  Five years ago?! Where does time go? I knew I recognised those orange legs ;) x

 3. 17:24, 25 Nov 2016 / 17:24

  så fint med tilbakeblikk! god helg <3

 4. 13:55, 26 Nov 2016 / 13:55

  I love all your posts about London. Great tipps and inspo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *