Weekend loves & links

God helg, alle saman! Me er ein heil familie igjen og det føles veldig godt. Me fyrer i ovnen og vaskar alle sengeklede, testbakar kjeks og snakkar med heile kroppen. Håpar de har det fint óg!
Happy weekend, everyone! We’re back to being the whole family and it feels so good. We’ve got a fire going in the oven and washing all our bedding. Test baking cookies and talking with all limbs. Hope you’re well too!
skjermbilde-2016-11-17-kl-23-57-35
Pinterest-rydding
Eg brukte min siste kveld som åleinemor på å redigere podcast medan eg rydda i Pinteresten min! Om de vil følga meg der kan de klikka hit.
Pinterest tidying
I spent my last night as a single mom editing my podcast while cleaning up my Pinterest! If you want to follow me there click here.

43a1421

Small Talk med Kristin
Kristin er alltid ein inspirasjon for meg, og her var eit skikkelig langt fint intervju med ho. Får lyst til å reisa på gartneriet sporenstreks for å kjøpa tusen planter også vil eg at det skal bli sommar igjen så me kan vera i hagen.
Small talk with Kristin
Kristin is always an inspiration to me, and here’s a long interview with her. She makes me want to go get a thousand plants right now and I also long for it to be summer again so we can hang out in the garden.

lollipop_year_planner

Å planlegga
Eg elskar å planlegga, men er ikkje superflink til å holda orden på kva som skal skje når. Eg har kjøpt ein superfin kalender fra Rifle Paper som heng i gangen og ventar på at det skal bli 2017, men eg syns denne óg var så fin og eg likar idéen om å laga symbol med klistermerker for ulike ting. Lurer på om eg skal bli ein sånn person som har ulike veggkalenderar til ulike ting? Men det er kanskje galskap?
Planning
I love planning, but I’m not great at remembering what is happening when. I’ve bought a pretty calendar from Rifle Paper that is in the hallway waiting for 2017, but I think this one is pretty too and I like the idea of making symbols with stickers. I might want to become a person who has different wall calendars for different things? That is maybe madness?

draw

Quickdraw
Google ber om vår hjelp til å teikna ting så dei er gjenkjennelige. Ein perfekt måte å kasta vekk ein laurdag på.
Quickdraw
Google asks for our help to draw things for it to recognize. A perfect way to waste a saturday.

ines-fressange-vogue-paris-home-6ines-fressange-home-vogue-paris-10

Ein fin heim
Berre det.
A lovely home
That’s all.
Follow:
Share:

2 Comments

  1. 18:06, 19 Nov 2016 / 18:06

    fint, takk for tips! og god helg <3

  2. Kristine
    21:54, 22 Nov 2016 / 21:54

    Eg er altså heilt hekta på Quickdraw! haha :D
    Ha ei fin veke, Mariell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *