Our wish lists: Saga

SAGA

 

Her i huset er det lov å ønska seg ting til jul, og me har alle lange ønskelister. Eg startar med Saga si liste! Me har allereie fine ting innpakka og klare til å legga under treet til ho (om ein månad! Så altfor lenge til!), men ho har ønska seg nokon ting likevel og det er desse:

SENGEKLEDE frå Liewood  SITRON TIL VOGNA frå Konges Sløjd  TRERINGAR frå Wooden Story  CROISSANT-BODY frå Emile et Ida  TEPPE frå CAM CAM COPENHAGEN  JULEGENSER frå Mini Rodini  PINGVIN frå BASS & BASS  GRIS frå Maileg  BØKER av Lena Anderson, Elsa Beskow og Astrid Lindgren

In this house it’s very much allowed to want for things, we have long wish lists, all of us. I’ll start with Saga’s list! We already have some lovely things wrapped up and ready to go under the tree for her (in a month! Too long to wait!) but she has implied an interest in these things:

BEDDING from Liewood  A PRAM LEMON from Konges Sløjd  WOODEN STACK TOYS from Wooden Story ♦ CROISSANT-ONESIE from Emile et Ida  BLANKET from CAM CAM COPENHAGEN  CHRISTMAS SWEATER from Mini Rodini  PENGUIN from BASS & BASS  PIG from Maileg  BOOKS by Lena Anderson, Elsa Beskow and Astrid Lindgren

Follow:
Share:

2 Comments

 1. Mamma
  22:38, 17 Nov 2016 / 22:38

 2. Linnea
  22:39, 17 Nov 2016 / 22:39

  Så utrolig fine julegaveønsker! De bøkene håper jeg også å lese når jeg en gang får barn. De er herlige!
  Du skriver forresten så ekte og fint! Alltid deilig å sette av tid til å lese bloggen din! Det gir meg alltid en ro på en måte :)
  Takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *