Cait, Manu and Elmer

Cait & ManuCait & ManuCait & ManuCait & ManuCait & ManuCait & ManuCait & Manu

Det føles som ei evighet sidan me hadde besøk av Caitlin og Manu no, men egentlig var det berre ei veke sidan. Dei hadde ein ordentlig Norgesturné som starta i Bergen med fjordtour og endte i Oslo med så mykje snø, og midt derimellom kom dei til oss. Dei kom fullasta med gåver: gin fra Sipsmith (favoritten!) og sjokolade til Jostein og meg og bøker til S. Spesielt elskar ho boka om elefanten Elmer, det er så fine fargar og ho liksom byksar mot sidene når me les den for ho. Ho forelska seg óg i Manu sitt skjegg, for kven gjer vel ikkje det. Dei fekk den autentiske norske opplevelsen av å bli tvungen ut på tur når sola var framme (den er framme berre ein time no), peiskos også fekk dei smaka kolrabistappe for første gong. Me hadde så fine avslappa dagar saman med dei, er så takksam for å ha blitt kjent med fine folk som kjem frå andre land for å besøka oss i vårt gamle vesle hus.

PS: på det nederste bildet kan ein sjå to av S sine julegåver: lammeskinnspose som ein kan bruka både i vogn og bilsete og som ein óg kan bretta heilt ut som eit vanlig skinn (fra mormor og besten) og det fine teppet er fra Jostein og meg, fra Avoca Mill som er eit selskap me elskar.

It feels like forever since Caitlin and Manu came to visit us, but it was really just a week ago. They had a real tour of Norway starting in Bergen with a fjord tour and ending up in Oslo with so much snow, and in between they came to see us. They came bearing gifts: gin from Sipsmith (fave!) and chocolate for Jostein and me, and books for S. She loves her book about Elmer the elephant, the colors are so lush and she jumps at the book when we read it for her. She also fell in love with Manu’s beard because who wouldn’t. They got the authentic norwegian experience: being forced to go for a walk when the sun is out (it’s only here for an hour now), cozying up in front of a fireplace and they also got to taste swede mash for the first time (a christmas classic!). We had such lovely relaxed days with them, I’m so thankful I’ve gotten to know great people who come from afar to visit us in our little old house.

PS: in the bottom photo you can see two of S’ christmas presents: a lamb skin bag to use in both the pram and the car seat and that also folds out into a regular skin (from her grandparents) and the pretty blanket is from Jostein and me, from Avoca Mill which is a company we love.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 13:56, 14 Nov 2016 / 13:56

    Så fint med besøk <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *