Teeny tiny day in Bergen

Bergen
[left]Ein fredag i oktober vakna me her, i Bergen. Det var så haustete overalt.[/left][right]On a friday in october, we woke up here, in Bergen. Everything was so autumnal.[/right]

Bergen
[left]Me budde på Grand Terminus såklart, og åt ein superdeilig frukost.[/left][right]We stayed in Grand Terminus and had a delicious breakfast.[/right]

Bergen
[left]Så gjorde me ulike ærende (postkontoret, Lush, kjøpa ny ammebh) i haglværet, før me havna på Colonialen.[/left][right]We had some things to do (post office, Lush, get a new nursing bra) in hail (!!) weather, before ending up at Colonialen.[/right]

Bergen
[left]Me hadde til og med lagt inn bestilling på ein masse brød som me skulle henta.[/left][right]We had even made a little bread order to pick up.[/right]

Bergen
[left]Me pagg tilbake til hotellet, med vogna full av varer (så mykje enklare å shoppa når ein har med barnevogn?).[/left][right]We went back to the hotel, with the pram full of shopping (so much easier to shop with a pram?).[/right]

Bergen
[left]Lillesøster, som bur i Bergen, kom innom for å sei hei. Ikkje til oss, men til Saga. Ho ringer til meg på facetime ofte og latar som om ho vil snakka med meg men eeeegentlig vil ho berre sjå ungen.[/left][right]My little sister, who lives in Bergen, stopped by to say hi. Not to us, to Saga. She calls me all the time on facetime and pretends she wants to talk to be but reaaaaallly she just wants to see the kid.[/right]

Bergen
[left]Dei er jo bestisar, og dessutan skal ho vera fadder når S blir døypt denne månaden.[/left][right]They’re best friends, and she is going to be one of S’ guardians when she gets baptised this month.[/right]

Bergen
[left]Denne kjekkasen var der óg, berre den finaste medforelderen som finst. Han gjer meg så rolig og sikker i rolla, føler meg så sjukt heldig for det.[/left][right]This hunk was there too, just the most amazing co-parent ever. He makes me so calm and secure in that role and I feel so lucky for that.[/right]

Bergen
[left]Så sa me hadet til tante Renate og gjekk mot bussen.[/left][right]Then we said goodbye to aunt Renate and headed for the bus.[/right]

Bergen
[left]Det vart ein superkoseleg busstur med smilande glad bebis.[/left][right]It was a super cozy bus ride with a smiling happy baby.[/right]

Bergen
[left]Og ein svigerfar som venta på oss der heime med kulinariske planar.[/left][right]And my father-in-law waiting for us at home with culinary plans (it says “I’ve bought hamburgers”).[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *