Weekend

solange-1475015356-compressed985e010a

Hei og fin helg og alt det der! Me har sagt hadet til Christine som har vore her i helga, og akkurat no ligg eg på golvteppet i stova med datamaskina og researchar København sidan me reiser dit i morgon. Jostein sit ved bordet og puslar eit gigantisk puslespel, og Saga ligg i vogna utanfor og søv. Ho har blitt så flink til å sovna på eiga hand, er superkry mamma! Men ja, det er ordentlig søndagsvibbar her. Håpar det er det hos deg óg. Her er nokre fine ting!

Musikk
Har høyrt så mykje på dei nye albuma til Bon Iver og Solange denne veka, har ikkje egentlig høyrt på musikk ordentlig på typ minst eitt år og det var SÅ DEILIG å kjenna det ønsket igjen, hausten kan jo gjera det av og til.

Hi and happy weekend and all that! We’ve said goodbye to Christine who has been here this weekend, and right now I’m on the floor with my computer researching Copenhagen since we’re going there tomorrow. Jostein is at the table piecing together a giant puzzle, and Saga is outside in the pram sleeping. She’s gotten so good at falling asleep on her own, I’m a proud mama. But yeah, strong sunday vibes here. Hopefully with you too! Here are some nice things!

Music
I’ve been listening to much to the new albums of both Bon Iver and Solange this weekend, I haven’t really listened to music for like a year and it was so great getting back into it, autumn can do that sometimes.

mokkasin-behind-1-2

Transparent blogging
Mokkasin viste fram korleis det ofte blir gjort i bloggverda (og spesielt med mat), og det er samtidig inspirerande å sjå at folk ønskar meir transparent og skummelt for oss som ønskar å konsumera luftslott og estetisk vakre ting.
Transparent blogging
Mokkasin showed us how it’s often done in the world of blogging (especially food photography), and it’s at once inpiring to see people wanting more transparency and scary for those of us who want to consume aesthetically pleasing things.

Processed with VSCO with f2 preset

Ammekjærleik
Det var så fantastisk å sjå responsen som Elsa fekk då ho la ut eit bilde av ho som amma sønnen sin Lynn, og den påfølgande kronikken ho skreiv. Det trengst meir fine bilder av ammande kvinner, for det er vel ikkje så sjukt farlig? Forøvrig er Elsa sin blogg min favorittblogg akkurat no, ho boblar over av idéar!
Breastfeeding in public
It was amazing to see the response that Elsa got when she published a photo of her breastfeeding her son Lynn, and also the text she wrote about it. We need more pretty pictures of women breastfeeding, because how big of a deal is it really? Elsa’s is my favorite blog right now, so many good ideas.

 

Share:

5 Comments

 1. 21:23, 23 Oct 2016 / 21:23

  Tack snälla Mariell, jag älskar sin blogg just nu också, jämt egentligen. Puss!

 2. 10:37, 24 Oct 2016 / 10:37

  takk som deler fine ting. og god tur til Køben! <3

 3. Marthe
  11:54, 24 Oct 2016 / 11:54

  Hva synes du om Elsas holdninger til vaksinering?

  Kjempefin blogg, og et lyspunkt i en ellers grå høst på Østlandet :)

 4. Ingrid
  16:09, 24 Oct 2016 / 16:09

  Høyrer berre på Losing You av Solange for tida. Er ikkje frå det nye albumet men <3<3 den! Du har alltid så fine ting å seia/dela, Mariell :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *