Shopping for Bébé

sarahbendrix

Eg fekk spørsmål fra ein lesar om kva som var mine favorittar når det kom til nettshopping til bebis, så her har eg samla nokre! Om de har andre fine tips kan de legga dei att i kommentarane her, eg vil gjerne kunne finna fine ting og klede og bøker både til min eigen baby men óg til gåver! Eg elskar jo å kjøpa julegåver i oktober.
I was asked by a reader what were my online shopping favorites for the baby, so here I’ve gathered a few! If you have some tips please leave them below here, would love more places to find pretty things and clothes and books for my own baby but also for gifts! I do love getting christmas gifts in october.

Sarah Bendrix1 2 3 4

Perfekt gåvehandling, her har me kjøpt dåpsgåver før. Alt er så fint og vellaga!
Perfect place to get gifts, we’ve bought a baptism gift here. Everything is so well made!

nest
Nest1 2 3 4

Fint til barnerommet.
For the nursery.

briar
Briar Handmade1 2 3 4 

Desse huvene er nydelege, og supre som gåver.
These bonnets are beautiful, and great as gifts.

minikids
Minikids

Dette er ein av toppfavorittane, dei har liksom alt fint! Og typ alt fint er dansk såklart, kvifor er det sånn? Favorittmerkene er Liewood, Cam Cam, Konges Sløjd og Fabelab.
This is one of my top faves, they have everything pretty! And almost everything pretty is danish of course, why is that? My favorite brands are Liewood, Cam Cam, Konges Sløjd and Fabelab.

prod_minikids

Produkt fra Minikids på ønskelista: 1 2 3 4.
Some Minikids products on my wishlist:1 2 3 4.

 

fine-little-day
Fine Little Day1 2 3 4

Morsomme rare ting, perfekt gåveshopping, spesielt om ein vil vera den morsomme tanta.
Fun weird things, perfect gift shopping if you want to be the fun aunt.

morogmeg
Mor og Meg

Butikk i Bergen som óg har nettbutikk, så masse mjuke greier her. På bildet er det produkt fra FUB og Serendipity. Tips tips, dei har óg den beste ammebhen fra Bravado.
Bergen based shop that also has an online shop, so many soft things here. In the photo: products from FUB and Serendipity.

tiny-vintage-threads
Tiny Vintage Threads

Etsy-butikk med vintageklede til dei små.
Etsy shop with vintage clothes for the kids.

babyshop
Babyshop

Sjølvsagt, dei har så masse bra. Mine beste merker til klede er: Noa Noa, Mini Rodini, Bobo Choses, Bang Bang, Emile et Ida og Molo.
Of course, they have so much good stuff. My favorite brands for clothes are:Noa Noa, Mini Rodini, Bobo Choses, Bang Bang, Emile et Ida and Molo.

breedbabynyc
Breedbabynyc

Deadstock (altså ubrukte!) vintageklede til barn.
Deadstock (unused!) vintage clothing for kids.

anthropologie
Anthropologie1 2 3 4

Fint til heimen og supert til gåver.
Pretty things for the home and great gifts.
Follow:
Share:

7 Comments

 1. Fioljenta
  12:05, 23 Oct 2016 / 12:05

  Åh, så mye fint!! <3 Men du, hver gang jeg leser bloggen din på ipaden min, så blir stort sett alle bilder uklare. Jeg begynner å mistenke at det bare gjelder bilder hentet fra webshopper og slikt, for noen av bildene fra hverdagslivet ditt er helt klare. Er det min ipad og mobil det er noe galt med, eller hva tror du? Jeg vil jo gjerne se alle bildene på bloggen din klart, og ikke i blurry format! :D Noen tips til hva som kan være problemet? <3

 2. Isabel
  13:23, 23 Oct 2016 / 13:23

  Mange gode tips! Likar også Polarn O. Pyret og Kappahls Newbie-merke. Men, Zara har ikkje opne fabrikklister, så ein kan ikkje vite under kva forhold kleda er lagde. Det finns ei liste over butikkar med opne og skjulte fabrikklister på Framtiden i våre hender sine nettsider. Den er ikkje komplett då, og sånt endrar seg fort. Og opne fabrikklister er jo heller ingen garanti for etisk forsvarlege arbeidsforhold, men synst i alle fall det er suspekt om dei ikkje eingong vil seie kva fabrikk som produserar kleda deira.

 3. Ruth sofie
  13:49, 23 Oct 2016 / 13:49

  Her var mange bra tips som skal skjekkes ut :) synes Mini Rodini har veldig mye fint, men er litt dyrt når de vokser ut av klærene på bare noen uker. Synes Lindex har nye fint og liker at de ikke har et tydelig skillle mellom “jente og gutte klær”. Tiljamid har blitt en favoritt her, myke klær i bambus som varer i 3 størrelser.

 4. Andrea
  14:51, 23 Oct 2016 / 14:51

  Gud så gla jeg ble av dette innlegget, mvh 6mnd gravid og nesting-gal <3

 5. S
  16:48, 23 Oct 2016 / 16:48

  Hei Mariell

  Jeg er ei jente på 24 år som har lest bloggen din i mange år, og har stor glede av den! Du er en stor inspirasjonskilde, og det er lett å kjenne seg igjen i mye av det du skriver. En ting du har nevnt flere ganger er at du sliter/har slitt med angst. Jeg har i mange år slitt med angst i flere former, da spesielt sosialt angst. Nå er jeg gravid i uke 14 med mitt første barn, noe jeg er veldig lykkelig over. Angsten derimot, har blitt hakket verre etter at jeg fant ut at vi skal ha barn. Hvordan opplevde du dette gjennom din graviditet? Og etter at barnet var født, da man skal trå inn i en helt ny rolle som mamma?

 6. 12:43, 24 Oct 2016 / 12:43

  Det finnes så utrolig mange fine butikker med altfor mye fint til de små, noen ganger blir jeg tommelomsk i hodet av det. Og man skal liksom ha alt, hehe. Har blitt flink til å stå i mot da, og heller sette pris på det man for eksempel får i gaver eller kommer over tilfeldig på reiser eller i fysiske butikker. Og så har jeg lært at Lindex og Kappahl har sykt masse som er like fint, og mye billigere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *