WKND

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

[left]Helga starta med besøk av foreldrene mine. Me tok med ungen (i sine nye haustklede!) og reiste på gartneriet for å kjøpa ein haustbukett. Det var så kaldt i sentrum (dei har ikkje sol på denne tiden av året!) så me måtte kjøpa vottar sporenstreks, eit fluffy mjukt ullpar fra Joha. Elskar Joha (til tross for kor kjedelig det er at den siste kolleksjonen deira kun er i rosa og blått). Eg kjøpte eit heilt brett med polpa og følte meg innmari kul, og det var så fint å gå i matbutikken med foreldrene mine, det har eg jo ikkje egentlig gjort på årevis. Før dei satte seg i bilen og køyrte heim rista eg eit stort brett med hasselnøtter som dei fekk med seg heim til havregrauten. Kan nesten ikkje tenka på kor heldig eg er som har ein baby som får vera rundt alle besteforeldrene sine så mykje, og kor fint det er å sjå dei smila ho serverer dei. Då eg stod i køen på gartneriet, å sjå ut på pappa som vogga på vogna. Så så så fint. På kvelden laga me pizza med alt som er godt, og drakk store gode glas med vin. Resten av helga var ei mjuk røre. Jostein og far hans la hellegang utanfor huset vårt og sådde gras innimellom, kjem til å bli fint til våren. Eg bakte madeleines som eg serverte dei i ein pause. Og jenta var så innmari kosesjuk når ho vakna fra vogna.[/left][right]My weekend started off with a visit from my parents. We took the baby (in her new fall clothes!) and went to the flower shop to get me an autumn bouquet. It was so cold downtown (they don’t have sun this time of year!) and we had to buy her mittens right away, it was a soft fluffy pair from Joha. I love Joha (despite their last collection being drab in pink and blue, so annoying). I bought a whole tray of polpa and felt so cool, and I loved walking around the grocery store with my parents, I haven’t really done that for years. Before they got in the car and drove home I roasted a big tray of hazelnuts for them to bring home and have on their oatmeal. It boggles my mind to think about how lucky I am that my baby gets to see all her grandparents so much, seeing the smiles she serves them. And when I was in line at the flower shop, looking out to see my dad rocking the pram. So lovely. In the evening we made a pizza with everything good on it and had big glasses of wine. The rest of the weekend was soft. Jostein and his dad put down stones to make the entryway to our house, in spring it’s going to be so nice with grass around them. I baked madeleines that I served up during a break. And my little girl was full of cuddles when she woke up from her pram nap.[/right]

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *