The last of London life through a disposable camera

Disposable LondonDisposable London

Forrige veke sendte eg avgårde nokre rullar med film og eingangskamera på framkalling, deriblant ein rull av den siste veka vår i London. Vart så innmari emosjonell av å sjå dei, det er så klisjé men det var som ei tidsmaskin og eg vart kasta tilbake til den der kaotiske gravide tilstanden med pakking og eit anna liv, og det var jo berre i april. Her er bilder av at me feira bursdagen min med kaker på Violet Bakery med Mariell, eg kjøpte alt eg hadde lyst på på la Bouche, det var kirsebærdryss i gata, dronningen vart 90 år, me åt Magnum i parken, at leiligheten var eit kaos, at varmeflaska var min bestevenn og me hadde ikkje sengeklede for dei var allereie reist til Norge, mine vidunderlige svigerforeldre kom for å hjelpa oss å pakka ned leiligheten, Mariell skreiv ned alle navn ho trudde det kom til å bli på babyen på ein papirpose, Jostein reiser med bilen på lærekøyring også fra flyet på veg til Oslo. Også ein heiiiiiil masse finger framfor linsa, såklart.

Ein burde ha eingangskamera heile tiden, om så berre fordi kvart bilde blir viktig og ein har ikkje femti bilder av det samme motivet. Snart kjem det print av desse i posten, lovar meg sjølv å henga opp nokre.

Så innmari fint at ho som låg i den magen der ligg og knirkar i halvsøvne i vogga her no.

Last week I sent off some rolls and disposable cameras to get developed, and there was a roll of our last week in London. It made me so emotional to see them, it’s so cliché but it was like a time machine and I was thrown back to that chaotic pregnant state with packing and another life and it was only back in april. Here are some photos of us celebrating my birthday with cake at Violet Bakery with Mariell, I bought everything I wanted at La Bouche, there was cherry blossom confetti everywhere in the streets, the queen turned 90, we ate Magnum in the park, the flat was a mess, my hot water bottle was my best friend and we didn’t have sheets because they had been sent to Norway, my wonderful in-laws came and helped us pack, Mariell wrote down all her name guesses on a paper bag, Jostein went driving with the driving school and two shots from the plane window to Oslo. And a lotttt of fingertips in front of the lens, of course.

I should always keep a disposable camera running, if only just because every shot is important and there isn’t fifty photos of the same thing. Soon I’ll get prints of these in the mail, I promise myself to hang some of them.

And to think that belly was inhabited by the very same squeaky little girl in the crib next to me right now.

Disposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable London
Disposable London
Disposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable LondonDisposable London

Follow:
Share:

13 Comments

 1. 13:43, 20 Sep 2016 / 13:43

  Detta var något av det finaste jag sett. Som en film! Otroligt fint, intimt och berörande. Jag kan ångrar att jag inte vågade dokumentera mer när jag väntade Algot. Ge mig hän, men jag var helt enkelt inte där. Så är livet ibland. Otroligt fint inlägg i alla fall, ville bara säga det.

 2. 14:33, 20 Sep 2016 / 14:33

  For et fint og rørende innlegg. Ser liksom ut som du har fanget essensen av den siste tida, nesten som en tidskapsel. Nå fikk jeg lyst til å gå ut å kjøpe et engangkamera for å dokumentere den siste ventetida!

  • Mariell
   Author
   14:51, 20 Sep 2016 / 14:51

   Ja, og ta med på sjukehuset! Tenk så kult!

 3. 19:24, 20 Sep 2016 / 19:24

  For et deilig innlegg!
  Hva gjør du forresten for å få bildene fra engangskamera på bloggen..? Mulig jeg er treig nå, men… How?

  • 20:42, 21 Sep 2016 / 20:42

   Det følger med en CD når man fremkaller bildene! Eller jeg husker ikke om det er noe man må bestille i tillegg til bildene eller om det kommer “automatisk”, men man får enkelt tak i det i hvert fall :D

 4. 20:17, 20 Sep 2016 / 20:17

  Åh, sitter här med gråten i halsen. Så otroligt fint <3

 5. Emmy
  21:51, 20 Sep 2016 / 21:51

  Så, så fint. Slutet på något men början på något annat. <3 kommer du att göra en förlossningsberättelse som Elsa gjorde förresten? Kram!

 6. Ingrid
  17:19, 21 Sep 2016 / 17:19

  Elsker at du legger ut bilder selv om fingrene er med. Det hjelper litt når jeg har framkalt årets sommerengangakamera og hånda eller fingrene mine bytter på å være hovedperson eller biroller i nesten alle bildene.

 7. 20:43, 21 Sep 2016 / 20:43

  Nå er det lenge siden jeg tok bilder med engangskamera, _det_ vil jeg gjøre igjen snart! Takk for idéen!

 8. 23:18, 21 Sep 2016 / 23:18

  Takk for at du minnet meg på hvor magisk det er når filmen endelig blir fremkalt. Må nesten sette i en ny rull nå. Hvor fremkaller du dine?

 9. 19:40, 26 Sep 2016 / 19:40

  engangskamera <3
  og så fint med en liten tidsreise for oss her på bloggen også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *