A week ago

SundaySundaySundaySundaySundaySundaySundaySundaySundaySundaySunday

For ei veke sidan var det søndag. Eg vakna til traktorvafler som frukostbord og kaffeluft i heile huset. Me tok farvel med gjestene våre og drukna våre sorger i ein lang gåtur og nye prosjekt: å laga små dyner av éi stor, å henga opp det store Frankrike-kartet på kjøkkenet og til slutt: å ta eit ordentlig bad, mitt første etter fødselen og eg hadde spart ei badebombe til anledningen. Låg der og berre såg i taket i eit kvarter, så vaska eg håret og steig ut, kva skjer med det? Eg trur badekarversjonen av meg har tatt mammaperm. Ein fin søndag var det uansett, da.
A week ago, it was sunday. I woke up to tractor waffles for breakfast and the smell of coffee all through the house. We said googbye to our guests and drowned our sorrows in a long walk and new projects: making small duvets out of a big one, hanging the big map of France in the kitchen and lastly: a real bath for me, the first one since I gave birth and I had saved a bath bomb for the occasion. I soaked for about fifteen minutes, just staring at the ceiling, then I washed my hair and got out. What is up with that? I think my bathing persona is on maternity leave. But it was a great sunday, nevertheless.
Follow:
Share:

3 Comments

  1. 22:45, 18 Sep 2016 / 22:45

    Jeg får så lyst til å ta et bad og ligge i badekaret leenge når jeg leser bloggen din! Har begynt å høre gjennom alle episodene til deg og Sara, forresten, det er så koselig!

  2. 07:10, 19 Sep 2016 / 07:10

    Min samboer har veldig lyst til å flytte hjem til Hamar og kjøpe hus, din blogg gjør at jeg nesten blir overtalt :)

  3. 18:13, 19 Sep 2016 / 18:13

    Loved this post, as always. You have a way of capturing life’s most beautiful moments that is truly unique and it’s what made me hit ‘follow’ on Flickr many, many years ago! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *