A week ago

SundaySundaySundaySundaySundaySundaySundaySundaySundaySundaySunday
[left]
For ei veke sidan var det søndag. Eg vakna til traktorvafler som frukostbord og kaffeluft i heile huset. Me tok farvel med gjestene våre og drukna våre sorger i ein lang gåtur og nye prosjekt: å laga små dyner av éi stor, å henga opp det store Frankrike-kartet på kjøkkenet og til slutt: å ta eit ordentlig bad, mitt første etter fødselen og eg hadde spart ei badebombe til anledningen. Låg der og berre såg i taket i eit kvarter, så vaska eg håret og steig ut, kva skjer med det? Eg trur badekarversjonen av meg har tatt mammaperm. Ein fin søndag var det uansett, da.[/left][right]A week ago, it was sunday. I woke up to tractor waffles for breakfast and the smell of coffee all through the house. We said googbye to our guests and drowned our sorrows in a long walk and new projects: making small duvets out of a big one, hanging the big map of France in the kitchen and lastly: a real bath for me, the first one since I gave birth and I had saved a bath bomb for the occasion. I soaked for about fifteen minutes, just staring at the ceiling, then I washed my hair and got out. What is up with that? I think my bathing persona is on maternity leave. But it was a great sunday, nevertheless.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *