From London

From London
[left]I kofferten til Mariell fra London låg det desse fine greiene som eg hadde bestilt heim til ho.[/left] [right]In Mariell’s suitcase from London were these things I had ordered to her house.[/right]

From London
[left]Blant anna desse fine sjokoladane frå Compartes, har hatt lyst å prøva dei så lenge. Enn så lenge har me ete Donuts & Coffee, supergod! [/left][right]Like these chocolates from Compartes that I’ve wanted to try for a very long time. This far we’ve had Donuts & Coffee which was great.[/right]

From London
[left]Elskar sjokolade i boks.[/left][right]I love chocolate in a box.[/right]

From London
[left]Dette lyset kjøpte Haleigh då me besøkte ho sist i Paris, det er fra APC og luktar fiken. Vil eta dette lyset.[/left] [right]Haleigh bought this candle when we visited her in Paris last time, it’s from APC and smells like figs. I want to eat it.[/right]

From London
[left]Det siste er ein boks med French Blue fra Mariage Freres, blir jo glad berre av å sjå på boksen. Også smakar den óg fantastisk, ein favoritt for livet.[/left] [right]The last thing is a box of French Blue from Mariage Freres, just looking at this makes me happy. It tastes wonderful too, a life long favorite.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Har definitivt lyst til å smake de sjokoladene! Alt ser så utruleg godt ut når du tek bilete av det..rett og slett litt farleg det der :)