SO YOU’RE A PRIVATE DETECTIVE. I DIDN’T KNOW THEY EXISTED, EXCEPT IN BOOKS, OR ELSE THEY WERE GREASY LITTLE MEN SNOOPING AROUND HOTEL CORRIDORS. MY, YOU’RE A MESS, AREN’T YOU?

the big sleep.

Eg føler meg litt sjuk, litt forkjøla, sjølv bebisen surklar litt i nasen når me legg oss om natta. Når eg er sjuk vil eg aller mest sjå film heile dagen, og desse bildene er fra ein av mine aller beste filmar: The Big Sleep. Altså, Lauren Bacall og Humphrey Bogart, det finaste paret i filmhistoria. Vil sjå på dei heile dagen. Det får vera mitt lille tips på denne seine torsdagskvelden, når eg er litt svak og litt trøtt. De må ikkje bekymra dykk for meg da, for eg har det veldig fint. Akkurat no høyrer eg på Mariell og Jostein som spelar sjakk (og bannar, mest Mariell som går tom for tid) og Maja som tek ut av oppvaskmaskina.♥
I feel a little frail, I have a cold coming, even the baby has a stuffy nose when we go to bed at night. When I’m sick I mostly want to watch films all day lond, and these photos are from one of my very favorites, The Big Sleep. Lauren Bacall and Humphrey Bogart, the most beautiful film history couple. I could watch them all day. That’s my little tip from this late thursday night when I’m a little weak a little tired. Don’t worry about me though, because I’m very happy. Right now I’m listening to Mariell and Jostein playing chess (and swearing, mostly Mariell who is running out of time) and Maja emptying the dishwasher.♥
the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.the big sleep.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 14:50, 09 Sep 2016 / 14:50

    Enig! Kanonfilm! Pleier å se film noir på de små kinoene i Latinerkvarteret, de er ekstra herlige på lerret! (Og Bogie er en av mine lifelong crushes)

  2. 15:26, 10 Sep 2016 / 15:26

    Masse god bedring! Og takk for filmtips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *