Glimpses of last week

Last weekLast weekUntitledLast weekLast week

Forrige veka var veka da me måtte bruka ein pysj i storleik 3-6 månader, veka då me reiste på hytta berre for ein dag, veka då me gjekk på gartneriet og kjøpte nye planter til vindauga, veka då me feira bursdagen til mamma og Saga sov heile dagen, veka då ho var på seksvekerskontroll og fekk si første vaksine, veka då me verkeleg omfavna baby wrap som eit soveverktøy og til og med lærte oss ting av det, veka då me skrudde opp tallerkenrekka som svigerfar har laga i spisestova, veka med tusen episodar Gilmore Girls, veka då me vart fullstendig bombadert av bananfluger, veka då eg stussa mitt eige hår over vasken på badet, veka då me laga stracciatella-is til pappa som lente hovudet bakover og lo (han gjer det når han et noko godt. Ei veke akkurat no føles litt som ein månad, ein er liksom så open for evaluering. Og denne veka blir minst like lang. I dag har Saga både vore på passkontoret og opna konto i banken (fekk til og med ein sparegris som eg allereie har putta alle myntane våre på). I morgon får me besøk, og eg har óg tre rullar tapet som lengtar etter å komma opp på veggen. Me får sjå, me får sjå.  
Last week was the week we had to use a pyjamas in size 3-6 months, the week we went to the cabin only for a day, the week when we bought new plants for our windows, the week we celebrated my mom’s birthday and Saga slept all day, the week she went to her first checkup and got her first vaccine, the week we embraced the baby wrap as a tool for sleeping and even learned things, the week we put up the plate rack my father in law made in the den, the week of a thousand Gilmore Girls episodes, the week the fruit flies invaded our life, the week I cut my own hair over the sink, the week we made stracciatella ice cream for my dad who put his head back and laughed (he does when he likes something a lot). A week feels like a month right now, everything is open to evaluate. And this week will be just as long. Today Saga has been to the passport office and opened up a bank account (she even got a little pig to put money on, it now contains all my coins). Tomorrow we have visitors coming, and I also have three rolls of wallpaper longing to get up on the wall. We will see, we will see.
Follow:
Share:

9 Comments

 1. Millie
  17:04, 06 Sep 2016 / 17:04

  Anbefaler på det varmeste https://www.wrapyouinlove.com/ som har alt fra tips, linker, tester og trinn-for-trinn videoer for bæresjal. Den beste bæredamen som finnes <3 Aner ikke hvordan jeg skulle ha kommet meg igjennom oppvask, klesvask og loppemarkeder uten bæresjal!

 2. Silje
  22:00, 06 Sep 2016 / 22:00

  Hei Mariell!
  Nydelig blogg, et sted å drømme seg bort og nyte fine bilder! Jeg skal plutselig flytte til Lærdal for et vikariat, og det er jo et skudd i blinde, men kanskje du vet om noen som leier ut et rom til meg og en liten valp? Kan gjerne være på en gård eller lignende. Flyter ikke akkurat over med muligheter på Finn!

 3. 08:20, 07 Sep 2016 / 08:20

  det er så fint når vi får et innblikk i uka di, sånn på denne måten. du skriver så fint og gjenkjennelig, selv for meg som er i en helt annen situasjon i livet. det ble tusen episoder Gilmore Girls her også forrige uke, og denne uka ligger ikke noe dårligere an så langt. god onsdag, Mariell <3

 4. Adelaide
  22:26, 07 Sep 2016 / 22:26

  Så fint at du har vesle Saga tett inntil i sjal, det likar eg å sjå. Har sjølv bore utallige timar i sjal, og den nærleiken ville eg ikkje ha bytta vekk for alt i verda. Kan eg spørje kva sjal du ber i ?

  • Mariell
   Author
   23:28, 07 Sep 2016 / 23:28

   Nei, det er så innmari herleg! Me har ein sollywrap! Elllllskar den. <3

 5. Stine Mari
  23:02, 07 Sep 2016 / 23:02

  Hei, Mariell!

  Eg har eit litt rart spørsmål. Bestemor mi gav meg ein slik tallerken som du har fire av på stativet, men min er så slitt at eg ikkje kan sjå om det er stempel eller namn under.

  Veit du kor tallerknane er frå eller kva mønsteret heiter? All informasjon blir satt stor pris på!

  De kler verkeleg å vere foreldre! Alt godt!

 6. liv-hege roald
  09:59, 08 Sep 2016 / 09:59

  Hei Mariell! Tusen mange takk for at du bloggar som du gjer- så mange fine bilete som er gode å sjå på, og fine tekstar med gode tips ! Og takk for at du orkar å blogge no endå du nett har blitt mamma. Eg er fortida heime med mine to små, julie og marie snart 8mnd. Travelt spør mange, og ja, det er så, men mest av alt er det veldig, veldig fint. Og nett no, når dei søv, så et eg sjokoladekjeks ( testa ut oppskrifta di på matmerk- tommel opp!) og drikk kaffi. Gratulerer med nydelige Saga, det er så mykje godt i vente med slike små. Ha ei fortsatt god veke!

 7. Maiken
  11:11, 08 Sep 2016 / 11:11

  Eg elskar å stikke innom her. Keep it coming, det du legg ut er ofte vekas høgdepunkt på internett for min del (hallo, dette må vera eit kjempekomplement, eller kva?) Også likar eg at vi får sjå andletet ditt oftare no enn før. Vakre menneske!

 8. 12:20, 09 Sep 2016 / 12:20

  Jag längtar efter att se film när jag är sjuk. Det är en av de sakerna som är absolut jobbigaste med att ha barn – speciellt nu, när Algot är en vild 1,5åring – att man aldrig får chans att riktigt återhämta sig. Han struntat i om jag är sjuk – han har en hel värld att upptäcka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *