My autumn wish list

HAUST

Fra livet akkurat i dette minuttet: eg sit på golvteppet i stova, har nettopp ete yoghurt og frukostblanding til frukost, Saga ligg på det herlige teppet eg fekk av Jostein til jul og sprellar fordi eg spelar herleg mjuk Blossom Dearie på Spotify og ho elskar musikk. På kjøkkenet har me ein klar surdeigstarter som me skal baka med for første gong i dag, håpar det blir eit deilig brød! Sola (!) lagar prismeregnbogar på veggane og eg innbiller meg at ho kan sjå dei. Ho (og eg) sov til klokka halv elleve i dag, eg må berre elska at me har avla ein sjusovar. I går var me på seksvekerskontroll, der me konkluderte med at me har ein høgst normal baby. Over gjennomsnittet sjarmerande, da, men det var det ikkje legen som sa.

Men tenk at det er september no, eg trur nesten ikkje på det! Det føles nesten bra, sidan eg har hatt hausten så nære i hjartet i fleire veker no. For meg er hausten alltid ei tid for ny tenking og ny input, eg har tusen notat i telefonen og boblar over av samtaleemne, det er mi tid og eg elskar den. Hausten min er óg full av ønskelister, så her er tre! Ei er ting til huset, ei er ting til meg og ei er ting til Saga!

Håpar du har ein herlig første september!

TIL HUSET
Kokebok // French Country Kitchen, Mimi Thorisson
Vase // Svenskt Tenn
Te // Chandernagor, Mariage Freres
Raudvin // Barolo Brunello yes please
Bakeformer // Falcon Enamelware
Forkle // Marimekko
Bonbon-skål // Royal Copenhagen

TIL MEG
Bok // Max, Mischa & Tetoffensiven, Johan Harstad
Augemaske // Holistic Silk
Veske // Kate Spade
Øyredobbar // Kate Spade
Hårklemmer // Pico
Skjerf // Ganni
Badebomber // Lush
Ansiktsskrubb // Origins
Honningbad // Laura Mercier

TIL SAGA
Svane-uro // Konges Sløjd
Ankelstrømper // Limonade
Trefigurar // Holztiger
Stripegenser // Limonade
Kragar // Pierrot La Lune

From life right this minute: I’m on the floor rug in the living room, I’ve just had yoghurt and granola for breakfast, Saga is on the soft blanket I got from Jostein for christmas and she is bouncing her legs because I’m playing Blossom Dearie on Spotify and she really loves music. In the kitchen is a finished sourdough started that we’re going to bake with for the first time today, I hope we can make a delicious bread! The sun (!) is making prism rainbows on the walls and I delude myself in thinking she can see them.She (and I) slept until 10:30 today, I love how we’ve bred a lazybones. Yesterday was her six week checkup, where it was concluded that our baby is perfectly normal. Above average charming though, but the doctor didn’t say that.

To think it’s september now, I can hardly believe it! It almost feels good since I’ve been close to autumn for weeks in my heart. For me, autumn is always a time for new thinking and new input, I keep so many notes on my phone and am overwhelmed by conversation topics, it’s my time and I love it. My autumn is also full of wish lists, so here are three! One is things for the house, one is for me and one is for Saga!

Hope yor first of september is lovely!

FOR THE HOUSE
Cook book // French Country Kitchen, Mimi Thorisson
Vase // Svenskt Tenn
Tea // Chandernagor, Mariage Freres
Red wine // Barolo Brunello yes please
Baking trays // Falcon Enamelware
Apron // Marimekko
Bonbonniere // Royal Copenhagen

FOR ME
Book // Max, Mischa & Tetoffensiven, Johan Harstad
Eye mask // Holistic Silk
Bag // Kate Spade
Earrings // Kate Spade
Hair clips // Pico
Scarf // Ganni
Bath bombs // Lush
Face scrub // Origins
Honey bath // Laura Mercier

FOR SAGA
Swan mobile // Konges Sløjd
Socks // Limonade
Wood animals // Holztiger
Stripey sweater // Limonade
Collars // Pierrot La Lune

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 13:46, 01 Sep 2016 / 13:46

  Harstad-boka er så bra!! Gled deg til å lese den! Eg las den i sumar, og den blei full av sand, solkrem, sjokolade og det var så fint å sette den bokhylla når eg hadde lese den ut <3

 2. 16:41, 01 Sep 2016 / 16:41

  Mmmmm, herlige ting! Blossom Dearie er PERFEKT for små babyer! Og jeg har hatt badekar i over to år nå, uten å våge å nærme meg Laura Mercier-produktene.. Som jeg sikla på i årevis før jeg fikk badekar. Hvilket paradoks. Tror jeg går for creme brulee-varianten, takk for påminnelsen! :)

 3. Ingrid
  19:33, 01 Sep 2016 / 19:33

  M,M&T er deb beste boka jeg har lest på lenge. Hørte på litteraturhuset i Bergen i går at det skal finnes en utgave hvor forfatteren har skapt kunstverkene han skriver om. Så synes du skal prøve å finne den.
  Håper du får en magisk fin høst.
  Er så herlig å lese bloggen din for tiden, man blir liksom bare så glad inni seg av ordene dine.

 4. 22:56, 01 Sep 2016 / 22:56

  Gi meg veska og boken, den stripete genseren til lille A og vinen da “til huset”, he he.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *