6 recipes I want to try

Det er ikkje mykje eg får skrive når eg ammar heile dagen, eg skriv små notat i telefonen om ting eg skal hugsa å skriva når det er meir tid med begge armar. Men eg sit på Pinterest på telefonen (når eg ikkje ser på Gilmore Girls! Sesong to!) og der finst det mykje å sikla av. Eg lengtar mot helg og mykje tid med Jostein og matlaging, det finaste eg veit akkurat no er å legga dotter vår (som er fire veker i dag, jesus kristus!) på eit saueskinn på kjøkkenbordet, ho elskar å berre ligga der og høyra på oss som lagar mat og pratar. Når ho blir litt urolig syng me til ho og klappar på ho, det er eit rimelig fint liv me har laga oss her. Men det skulle ikkje handla om det, eg skulle jo berre enkelt linka til nokre oppskrifter eg vil prøva (sjølv om me akkurat no KUN vil laga is sidan me fekk oss ismaskin i går!).

Og forresten, eg legg no ut meir kvardagsbilder på Instagram Stories! Så om de lurer på kva eg driv på med akkurat NO så kan de jo sjå det der. Eg heiter @hjartesmil der óg!

I don’t get to write much here when I’m spending all my days breastfeeding, I make little notes on my phone of things to remember to write about when I have more time with both my arms. But I spend a lot of time in Pinterest on my phone (when I’m not watching Gilmore Girls! Season two!) and there is a lot of drool inspiration there. I am longing for the weekend and lots of time in the kitchen with Jostein, my favorite thing right now is to put our daughter on a sheepskin on the kitchen table, she loves just hanging out listening to us cooking and talking. When she gets fussy we sing to her and cuddle her, it’s quite the situation we have going on right now. But! This wasn’t about that, I just wanted to simply share some recipes I want to try (although we do just wnat to make ice cream right now since we got an ice cream maker yesterday!).

And by the way, I post some everyday stuff on Instagram Stories right now! So if you’re wondering what is going on, it’s available there. I’m @hjartesmil there too!

chocolate_chip_shortbread-1-680x1024
Orange chocolate chip shortbread

BlubIceCream-6-683x1024
Blueberry pancake ice cream

27195916575_0bd2e7634c_bPistacchio pound cake with strawberries

Butternut-Squash-and-Goat-Cheese-Ravioli-with-Browned-Butter-Oregano-Bread-Crumbs-VIDEO-1
Ravioli with goat cheese and butternut squash

Charred-Tomato-Basil-Chicken-Florentine-Pasta-with-Herb-Butter-Breadcrumbs-4
Charred tomato and chicken pasta

easy-speculoos-cookie-butter-recipe-5
Speculoos butter

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 08:35, 18 Aug 2016 / 08:35

  så fin liten tekst i begynnelsen der, og tusen takk for tips på oppskrifter! <3 god torsdag!

 2. 09:39, 18 Aug 2016 / 09:39

  Hei! Jeg blir nødt til å prøve ut Charred tomato and chicken pasta, nam! Og den kaka med jordbær til dessert hadde sikkert ikke vært ille det heller… ;)

 3. 21:52, 21 Aug 2016 / 21:52

  Jeg også ser på Gilmore Girls igjen om dagen, maaange år siden sist. Storkoser meg, det er jo tidenes beste serie, etter min mening!
  Fant nylig en etterlengtet liste jeg selv kunne tenke meg å lage, men som selvfølgelig noen i the world wide web har laga før meg: den komplette bokreferanselista fra serien! Håper den kan glede deg og andre like mye som den gjør for meg.
  https://www.buzzfeed.com/krystieyandoli/all-339-books-referenced-in-gilmore-girls?utm_term=.lavpvKnRv#.odyyVYkNV

 4. Ingrid MD
  13:20, 22 Aug 2016 / 13:20

  Jeg ønsker bare å fortelle deg en ting. Jeg leser periodevis mange blogger, men jeg leser alltid din til sist. Jeg tar meg selv i å spare på den. Den er så vakker både i tekst og bilder. Den gir meg en utflukt fra hverdagen ellers. En liten boble jeg kan trå inn i når dagen er grå. Og når jeg trer ut av den så er dagen alltid blitt litt finere. Jeg ville bare at du skal få høre at det du gjør kan utgjøre en liten forskjell i dagen til en helt fremmed, og det er ganske magisk. Takk for det! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *