The right now-list

Untitled

AKKURAT NO:
Tenker eg på:
– Den neste fasen av oppussingen, som eg så gjerne vil at skal skje i morgon men som eg veit at vil ta tid, samtidig som eg mest berre vil ta alt med ro og ikkje hasta i veg med noko.
– At dotter mi er meir og meir ein person for kvar dag som går, det er jo heilt sprøtt
– Og kor skummelt internett plutselig vart det sekundet ho vart født. Korleis finn ein ut av dette, balanse i livet med blogging og samtidig å gi nokon ein privat barndom? Typ vanskeligare å finna ut det enn det var å føda ho.
– At eg snart burde laga ein croissantdeig som eg kan ha i frysen når suget kjem. For her finst det ingen croissantar, og det ein ikkje kan få VIL EIN HA.

Ser eg på:
Difficult people, Casual og Marcella

Les eg:
Frøken Jean Brodies Beste Alder av Muriel Spark og danske magasin (Cover + Eurowoman!)

Planlegg eg:
At Sara, som er på besøk, skal ta familieportrett av oss tre i dag før ho tek bussen tilbake til Oslo. Denne redsla for å gløyma å dokumentera er veldig tilstades.

Har eg på meg:
Morgonkåpe, såklart, og ammebh og nattkjole og eit silkeskjerf i håret. Kallar det for husmorchic. Tenkte å skifta klede før fotograferingen!

Høyrer eg på:
Chet Baker. Det er været som gjer det med meg! Eg har aldri brydd meg så mykje om været som no, blir jo heilt nedstemt av denne sommaren. Yr.no seier at det skal bli nydeleg vær om ei veke, og eg blir knust om det ikkje er sant!

Et eg:
Spekemat omnomnom. Gleda over å kunna eta alt sånt igjen har enda ikkje gått over, føler meg som ein 18-åring som endelig kan kjøpa vin og legg parmaskinka på knekkebrødet med eit barnslig glis.

Ønskar eg meg:
Ein kroppsskrubb, nye sengeklede (alltid) og ein frisørtime

Ser eg fram imot:
Turen vår til Italia i haust, at Jostein og eg skal ha biffsalat- og filmkveld i morgon og egentlig, akkurat no, berre å vakna kvar dag og sjå det der lille fjeset som berre blir rundare og rundare.

RIGHT NOW:
I’m thinking about:
– The next phase of the renovation, I want it to happen tomorrow but I know it will take time, and I do kind of also just want to take a step back and not rush into it.
– That my daughter is more and more a person every day, it’s crazy
– And how scary the internet became the second she was born. How do I figure this out, balance in a life of blogging and at the same time giving someone a private childhood? It’s more difficult than giving birth to her.
– I should make a croissant dough to keep in the freezer. Because there are no croissants here, and I want what I can’t have

I’m watching:
Difficult people, Casual and Marcella

I’m reading:
The Prime of Miss Jean Brodie by Muriel Spark and danish magazines

I’m planning:
For Sara, who is visiting, to take some photos of us before going back to Oslo. The fear of not documenting this life enough is very much here.

I’m wearing:
A robe, of course, and a breastfeeding bra and a nightgown and a silk scarf in my hair, I call it housewife chic. I thought I’d change before the photoshoot!

I’m listening to:
Chet Baker. It’s the weather! I never cared about the weather as much as now, this summer is getting me down. It’s supposed to be great in a week, but I will be crushed if it isn’t.

I’m eating:
Cured meats omnomnom. I feel such a childish joy about being able to eat them again, I put parma ham on my bread with SUCH a grin.

I’m craving:
A body scrub, new bedding and a hair appointment

I’m looking forward to:
Our trip to Italy this fall, my beef salad and movie night with Jostein tomorrow and really, right now, just waking up every day and watch that little face getting rounder and rounder.

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 21:24, 10 Aug 2016 / 21:24

  Blir varm i magen av det bildet, du kler en baby på armen. Marcella er sååå spennende! Hvordan får du silkeskjerf til å sitte i håret? Hilsen frøken teflonhode…

 2. Marita
  21:46, 10 Aug 2016 / 21:46

  Dette er min aller aller første bloggkommentar i hele verden, men syns det er verdt det når det gjelder croissanter! Håper butikken din har Hatting sine ustekte croissanter i sortimentet, for de er supergode! Så kan du bruke tiden på baby istedet for deig :)

 3. 22:26, 10 Aug 2016 / 22:26

  Jeg kjenner meg så godt igjen i det med internett, det er så vanskelig! Man er jo så innmari stolt, og de er den største deltakeren i livet vårt. Samtidig vil man skjerme dem og ikke minst respektere grensene dems. Man må virkelig kjenne etter hva som føles riktig, og hvordan gjør man det på vegne av andre?

  Marcella er spennende!!!

 4. Yvonne
  08:01, 11 Aug 2016 / 08:01

  Tips: Hatting har halvstekte croissanter i frysedisken! De er knallgode, og jeg har alltid en pakke i fryseren til søndagsfrokost.

 5. Caroline
  09:48, 11 Aug 2016 / 09:48

  Du er veldig flink til å være personlig uten å utlevere deg selv og dine nærmeste. Jeg tror ikke det vil bli noe problem selv om det nå er et lite minimenneske med i hverdagsskildringene dine. Som du og Sara snakket om i en pod-episode, dere ønsker ikke å utlevere barn ved å snakke om bleiesluttproblematikk etc for hele verden, og jeg tror ikke noen bilder og generell info er skadelig for barn. Kos dere med den lille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *