Anniversary gifts: paper

Anniversary

Jostein og eg hadde bryllupsdag den 25. juli, papirbryllupsdag (1 år) og sidan me nettopp var heimkomne fra sjukehus med vesle S tok me det heilt med ro. Men gåvene var langt ifra nedstrippa. Eg såg desse kortstokkane gjennom butikkvindauget hos Hermés i Lisboa, og hjartet slo litt ekstra hardt. Jostein og eg er kortspelarar, me har alltid ein kortstokk med oss og det er ein så fin måte å vera ihop på. Ein blir jo pensjonistar etter 12 år saman, og eg elskar det. 12 år med varm sjokolade og kortspeling, ein kan jo ha det verre. Medan han var nede i første etasje og henta meir bleier til stellebordet oppe og me nettopp hadde gnidd den vesle søvnen ut av augene etter den første natta heime, la eg den oransje boksen i senga. Så kvardagsromantisk og lunt. Av han fekk eg billettar til Nøtteknekkeren på Den Norske Opera og Ballett i desember, eg har ønska meg det i tusen år og vart så vanvittig glad for det. Gler meg til å pynta meg og drikka vin i pausen, så innmari fint å gi nokon noko å gle seg til.
Jostein and I celebrated our one year anniversary, the paper anniversary, on the 25th of july, and since we had just arrived home from the hospital with little S we chilled completely out. But the gifts were not so chilled. I saw these cards in the window at Hermés in Lisbon, and they made my heart beat so fast. Jostein and I are card players, we’ve always got one on hand and it’s such a lovely way to spend time together. You do sink into things after 12 years together, and I love it. 12 years of hot chocolate and cards, life could be worse. While he was downstairs fetching more diapers for the upstairs changing station, and we had just wiped very little sleep out of our eyes after the first night home, I put the orange box on his side of the bed. So everyday romantic and cosy. He gave me tickets to see the Nutcracker at the Opera in December, I’ve wanted to go for ages and it made me so happy. I can’t wait to get dressed up and drink wine in the intermission. Such a nice gift, something to look forward to.
Follow:
Share:

7 Comments

 1. Isabel
  16:56, 01 Aug 2016 / 16:56

  Så fine! Får vi vite namnet på baby? ☺

 2. G
  17:04, 01 Aug 2016 / 17:04

  Skal du fortelle hva navnet er?? :) så en gammel bloggpost du har skrevet hvor du sa at din førstefødte skulle hete frøya, hihi

 3. Thea
  19:47, 01 Aug 2016 / 19:47

  Så fin gave! Nøtteknekkeren før jul med obligatorisk hvitvin i pausen begynner å bli tradisjon for meg og kjæresten min, dere har virkelig noe å glede dere til der!

 4. Susanne
  20:19, 01 Aug 2016 / 20:19

  Hei! Veldig fin, sånne ting kan være mye mer verdt enn de pengene man bruker på det.
  Melder meg inn i gjengen over her og lurer på om vi kommer til å få vite navnet på babyen? Skjønner egentlig om du ikke vil dele det, men er så spent så spent likevel :-)

 5. Ingrid
  23:00, 01 Aug 2016 / 23:00

  Det her er så fint <3 Eg er så spent på namnet, håper du vil dele med oss! Held ein knapp på Saga :)

 6. 11:20, 02 Aug 2016 / 11:20

  Åå, dere er så heldige som har vært kjent så lenge <3 Det er en gave!! Nyt dagene og hverandre og lille bebis!

 7. 13:17, 02 Aug 2016 / 13:17

  aiaiai, for en flott kortstokk!
  nøtteknekkeren, altså. fint å ha noe å se frem til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *