Our first year

_MG_9556_MG_9200bw

Foto: Heidi Furre

I dag har Jostein og eg vore gift i eitt år, vår første bryllupsdag, og det er vår første dag heime med dotter vår. Kvar gong eg vakna såvidt i natt, måtte eg sjekka klokka fordi eg var så pepp på å gi Jostein gåva hans, også måtte eg holda meg for å kyssa dei til dei vakna, for me er jo tre som bur i denne senga no. Det er ganske fantastisk kva som kan skje på eit år, tenk at me får leva så tett på dette vesle mennesket som smiler i søvne og har sølvfarga striper i håret.

Me åt frukost på bryllupsserviset, gjekk for å sjå at ho pusta annakvar gong og tre sekund etter eg hadde ete opp var ho svolten igjen. Istadenfor kaka eg hadde tenkt å baka et me pinneis frå frysen og søv totimerslur midt på dagen med dotter vår. Ikkje fanst det vel betre vis å feira på enn det.

Today Jostein and I have been married for one year, our first anniversary and our first day home with our daughter. Every time I opened my eyes last night I had to check the time because I was so eager to give Jostein his gift, and also keep myself from kissing them so they’d wake up, because there are three of us in the bed now. It’s pretty incredible what can happen in a year, I can hardly believe we get to exist in the same space as this little person who smiles in her sleep and has stripes of silvery grey in her hair.

We ate breakfast on our wedding china, both went to check she was breathing and three seconds after finishing my meal she was hungry again. Instead of the cake I was planning to bake, we’re eating popsicles out of the freezer and taking two hour naps in the middle of the day with our babe. I can’t think of any better way to spend the day.

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 19:37, 25 Jul 2016 / 19:37

  Gratulerer både med dotter og bryllaupsdag! Så fine ting, begge to. Og så deilig å koma heim frå sjukehuset og starte sitt nye liv. Lykke til, eg gler meg til å lese bloggen din framover!

 2. ghita
  19:59, 25 Jul 2016 / 19:59

  hvilket navn har dere gitt henne?<3 husker dere sa noe om at det skulle være norrønt. elsker navn og er spent på hva dere har valgt!

 3. Isabel
  20:13, 25 Jul 2016 / 20:13

  <3 <3 <3

 4. 20:49, 25 Jul 2016 / 20:49

  Tillykke med bryllupsdagen og barnet! <3

 5. 21:09, 25 Jul 2016 / 21:09

  Gratulerer med bryllupsdag! Høres ut som en perfekt feiring!

 6. 08:23, 26 Jul 2016 / 08:23

  Gratulerer med dagen, det høres ut som en toppen feiring!
  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *