Saturday.

UntitledUntitled

[left]Hei, det var meg med gravidbobla! No har eg hatt heilt jobbfri i ei veke, og det har føltes nesten som éin dag. Tiden går så altfor fort no, om berre to veker er termin og eg prøver å skvisa så mykje ut av denne sommaren eg berre kan. Blant anna ved å bestilla nye morgonkåper på internett (↑)  og ta selfies som ungen vår skal sjå på seinare og vita at der, der smilte ho så lurt fordi eg låg i magen. Eg tar mest bilder med mobilen no, men eg filmar óg litt (!!) så seinare skal me sjå på alt det. Men no kjem ein haug med mobilbilder, håpar de nyt det. Takk for alle superfine spørsmål forresten, vart nostalgisk til gamle bloggdagar der spørsmålsrundar vart født og ein vart spurt om alt mellom himmel og jord. De kan vel spørja framleis, så svarar eg ein eller annan gong i veka som kjem? [/left][right]Hi, it’s me! Live from the preggo bubble. I have had my leave for a week now, and it has almost felt like a day. Time passes much too quickly, and my due date is only two weeks away. I’m trying to squeeze as much as I can out of this summer, by (amongst other things) ordering new robes on the internet (↑) and taking selfies that our kid will see later and know that that smile looks cheeky because they’re in my belly. I’m mostly photographing with my phone now, but I’m filming some too (!!) so later we’ll look at all that. But now, here’s a bunch of phone pics, hope you’ll enjoy! Thank you for all your questions by the way, it made me nostalgic for the good old blog days where the Q&As were born and I got asked everything between heaven and earth. If you want to ask something, please do and I’ll answer some time next week? [/right]

Untitled
[left]På torsdag reiste me på roadtrip, først til Evanger (der eg hadde blitt tipsa av Ingvild om ein fin kafé som solgte møblar) der me tok kaffe, kaker og faktisk kjøpte med oss eit kjøkkenbord! Faktisk så sit eg ved nettopp det kjøkkenbordet akkurat no og skriv dette. Sjå så fint:[/left][right]On thursday we went on a roadtrip to Evanger where we had coffee and cake and actually bought a kitchen table! I’m at the table right now writing this. Look:[/right]

UntitledUntitled

[left]Er så glad i kjøkenet vårt no, det manglar berre å få opp ting på veggane men det er liksom ingenting som hastar. Mitt første kjøkkenbordmåltid vart min veldig normcore-craving: brødskive med skinke og agurk pluss smoothie.[/left][right]I really love our kitchen now, the only thing missing is getting stuff up on the walls, but we’re taking our time. My first meal at the table was my very normcore craving: toast with ham and cucumber and a smoothie.[/right]

Untitled
[left]Den andre siste puslebiten av kjøkkenet vårt er ferdig óg, som var denne hylla! Elskar den, og ser for meg at det blir ein ny hobby å flytta rundt på ting.[/left][right]The other last puzzle piece of the kitchen is also done now, this shelf! I love it and I know I’ll spend a lot of time rearranging them.[/right]

Untitled
[left]Me har fått opp spegel på badet óg, så ein kan ta bilder av det fine badet i den! Her har eg nettopp putta ei badebombe i badekaret! Planen for i morgon er å få opp ei hylle på den nakne veggen bak der, så eg kan setta ein skikkelig slyngete Eføy der. Planen er å ha alle bebisting på den hylla, så me har bleier og klede og alt på éin plass og ikkje treng å gå opp ei trapp for å finna eit lite plagg når det trengst. Det er så herleg å få bruka såpass god tid på å flytta inn med desse små tinga, sjå kvar det er plass og kva som manglar funksjon, liksom.[/left][right]We have a mirror up in the bathroom too now, so we can take pretty pictures in the bathroom in it! Here I’ve just put a bath bomb in the tub! My plan for tomorrow is putting up a shelf on the naked wall back there, so I can put a very long-armed Ivy on it. The plan is to put all the baby things on that shelf, so we can keep diapers and clothes and everything in one spot and won’t have to go upstairs to fetch things. It’s so delicious now, having the time to move in slowly with these things, see where something will fit and what is missing a function.[/right]

UntitledUntitled
[left]Synne har jo vore her sidan søndag, og me har ete mykje frukt på nye måtar og prøvd aller hardast å sitta ute når det går, tatt jordbær og bøker med fram og tilbake mellom ute og inne. Typ stått og venta i døra på at det skal slutta å regna så me kan springa ut for ein halvtime før det blir for kaldt. Det er ikkje optimalt, men det funkar. [/left][right]Synne has been here since sunday, we’ve eaten fruit in new ways and tried our hardest to be outside when possible, brought strawberries back and forth, outside, inside. Waited in the door for the rain to stop so we can run out for half an hour before it gets too cold. It’s not optimal, but it works.[/right]

UntitledUntitled
[left]Synne og eg var på gartneriet i går, for eg hadde kanskje lyst på ein sukkulent, men eg kom heim med Eføy, ein Corokia og eit fikentre![/left][right]Synne and I went to the garden centre yesterday, because I mayyybe felt like a succulent, but I came home with an Ivy, a Corokia and a fig tree![/right]

Untitled

[left]I dag tidlig skjerpa eg meg i frukoststellet, og trossa den enorme magen som får komfyren til å pipa når eg kjem for nær fordi magen kjem borti displayet (true story, veldig fornærmande), og laga superenkle pannekaker med ein superenkel smørsyrup (smelta smør, ha oppi syrup, ha oppi fløyte, la det koka litt, voila!) som me åt ute i hagen sjølv om det egentlig var for kaldt.[/left][right]This morning I upped my breakfast game. I tried to forget that my giant belly touches the display on our stove that makes a horrible noise (very insulting) and I made super simple pancakes with a super simple butter syrup (I melt butter, add some syrup, add some cream and let it bubble, voila!) and we ate it in the garden even though we all knew it was too cold.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *