My current favorites: a soap, a candle, a magazine, organic bedding and ritual to look forward to.

Her er nokre av mine akkurat no-favorittar, ein ganske blanda pose! Har de nokre ting de likar ekstra godt no? Ei badebombe eller eit TV-program eller ein matrett? Eg vil vita alt, som vanlig. Til tinga!
Here are some of my current favorites, a pretty mixed bag. Do you have any current fancies? A bath bomb or a TV show or a food dish? I want to know everything, of course. To the things!

Favorites.Favorites.Favorites.

MAGASIN

Porter er mitt nye avslappingsmagasin. Eg orkar jo egentlig ikkje å lesa glossy magasin fordi dei er sugne og får folk til å føla seg som dårlige versjonar av seg sjølv, men Porter er ein frisk nykommar der. Det er sjølvsagt editorials med halvkledde damer, og alt av reklame som dei andre magasina har, men det som óg er her er intelligente artiklar og idéar. I denne utgåva var det ei sak om Georgia O’Keeffe over 8 sider, Lauren Hutton sine bokanbefalingar, om ei Diane Arbus-utstilling og reisestoff med fokus på villa. Elskar det, så herleg! Og ja, her kan de jo sjå litt av soveromsgolvet vårt som me har mala!

MAGAZINE

Porter is my new relaxation magazine. I don’t really enjoy glossy magazine because they suck and make you feel like lesser versions of themselves, but Porter is actually a fresh newcomer. There are of course editorials with half naked women and all the ads that the rest of the mags contain, but what is also present is intelligent articles and ideas. In this issue there are eight pages dedicated to Georgia O’Keeffe, Lauren Hutton’s book recommendations, on a Diane Arbus exhibit and travel articles that focus on villas. I love it! Oh, and yes! Here you can see our new bedroom floors that we painted.

Favorites.

HÅNDSÅPE

Eg elskar den nye håndsåpa vår fra Victor Vaissier, fordi den er rosa og luktar supergodt og gav meg den sårt etterlengta kjensla av luksus når eg følte at alt anna på badet var kaos. Produkt kan jo vera magiske på den måten. Mest av alt elskar eg historia bak Victor Vaissier, som du kan lesa her.

HAND SOAP

I love our new hand soap from Victor Vaissier, because it’s pink and smells so good and gave me that very much needed feeling of luxury in our bathroom that was otherwise chaotic. Products can be magical in that sense. Mostly I love the story behind the company, which you can read here.

Favorites.

SNACK

Akkurat no gjer det meg glad å berre tenka på at eg har to pakkar Freia Premium i kjøleskapet. Desse to er mine favorittar, den med bringebær og den med pekan og havsalt. Dei er så gode!

SNACK

Right now it makes me happy to just think about these two dark chocolates in my fridge. These are my favorites, the one with raspberry and the one with pecan and sea salt. So good!

Favorites.

ØKOLOGISKE SENGEKLEDE

Før me flytta fra England passa eg på å kjøpa eit nytt sett med mine beste sengeklede, i økologisk bomull frå Toast. Det rosa har me hatt eit par år no, og det blå er nytt. Det er innmari mjukt å sova i og eg blir aldri for varm (det er jo óg fordi me er geni som har to tynne dobbeltdyner i senga vår). Det blir liksom aldri feil med klassiske striper i fine fargar.

ORGANIC BEDDING

Before we moved from England I made sure to get another set of my favorite bedding, these organic cotton ones from Toast. The pink one we’ve had for a few years now, the blue one is new. It’s so soft to sleep in and it never gets too warm (maybe also because we are geniuses who have two thin duvets). Classic stripes in pretty colors, you can’t go wrong.

Favorites.

LYS

Dette er det første lyset eg har kjøpt til meg sjølv, med tanken i bakhovudet at me skal vera ein del heime dei næraste månadane og eg vil helst berre gjera heimen så fin og koselig som det berre går an. Det er eit økologisk lys frå NEOM, det heiter Happiness og bur ved badekaret såklart.

CANDLE

This is the first candle I’ve bought for myself, thinking that we’ll be in the house a lot in the next few months and I wanted to make the house as lovely and cozy as I could. It’s an organic candle from NEOM named Happiness and it lives by the tub of course.

Favorites.

PORTUGISISK HUDPLEIE

Eg gløymte heilt å nevna desse når eg skreiv om tinga me kjøpte i Portugal, så her er dei. Dei er SÅ FINE og gjer meg glad berre ved å sjå på øskjene. Håndkremen, den gule, luktar altså så vanvittig godt. Ansiktskremen får meg til å føla meg litt som ei bestemor, men den er óg supergod.

PORTUGUESE SKIN CARE

I forgot to write about these when I mentioned the things we got in Portugal, so here they are. They are SO pretty and the boxes make me so happy. The hand lotion, the yellow one smells crazy good. The face cream makes me feel a little like an old lady but is also very good.

Favorites.

NETTSHOPPING

For å sprita opp sommarbakingen bestilte eg nokon fine greier frå Mollymeg. Alt på bildet er fra eit merke som heiter Meri Meri, og eg veit at dei finst i ein masse norske nettbutikkar óg!

ONLINE SHOPPING

To spice up my summer baking I ordered some things from Mollymeg. Everything in the photo is from a brand called Meri Meri, and you can get them loads of places.

Favorites.

PLAN

Desse to flaskene står i kjøleskapet og ventar på fredag. For når eg lukkar datamaskina da og tek permisjon, skal eg invitera med meg Jostein på pizzabaking med høg musikk. Me skal eta i hagen og drikka desse to fine flaskene. Og eg kan nesten ikkje venta!

PLAN

These two bottles are in the fridge waiting for friday. Because when I close my computer and my maternity leave begins, I’ll invite Jostein to make pizza with me with some loud music. We’l eat in the garden and drink these two bottles. And I can’t wait!

Follow:
Share:

9 Comments

 1. Amelie
  10:28, 22 Jun 2016 / 10:28

  Lovely picks! I love the general mood of you blog so much, it is one of the few blogs I still read, because it makes me feel calm, content and inspired.
  My favorite things at the moment are the tomato plants on my sunny Berlin balcony, because the keep growing and smell like summer and the garden I wish I had. Also, my bike, which is a beautiful old Peugeot that my dad gifted me. It makes going places in this huge city so much more fun and allows me to avoid the crowds on public transport. Third, I really love coming home in the evening and having a glass of ice cold white wine with some ice cubes, sitting on the balcony amongst all the plants and talking to my boyfriend about the day and things we read and heard and saw.
  Lots of love for you, Jostein and the baby!

 2. 10:38, 22 Jun 2016 / 10:38

  Jeg visste ikke at Søbogaard finnes i rabarbara!? Nå skal jeg ut på skattejakt, det høres deilig ut!

  Mine favoritter akkurat nå:
  – en løs skjorte som hjemmeantrekk/morgenkåpe
  – nektariner
  – å pusle med plantene mine, som har gått fra frø til små busker
  – avisen Libération
  – min nye badedrakt fra Monki (som jeg dessverre ikke finner link til) med jungel og små tigre på

  God onsdag!

  • Mariell
   Author
   10:49, 22 Jun 2016 / 10:49

   Eg kjøpte den på Gutta på Haugen! Supergod! :)

   • 20:03, 23 Jun 2016 / 20:03

    Takk for tips! Jeg fikk kjøpt meg en på Kaffebrenneriet på Sagene i dag også. Mmmmm.

 3. Pernille
  11:26, 22 Jun 2016 / 11:26

  Elsker, elsker, elsker innlegg som dette! Du inspirerer. Kommenterer altfor sjeldent lenger, men håper du får en fin permisjon og at tida som kommer blir alt du ønsker deg.

 4. Anja
  13:09, 22 Jun 2016 / 13:09

  Fine favorittar! Liker så godt sånne innlegg :) Eg elskar for tida: duftpinnar frå Rituals i lukta Fresh figs, all sjokolade frå Willie’s Cocoa, aromaterapeutisk oppvaskmiddel frå Mrs. Meyer’s i Bluebell og Honeysuckle (altså, det blir jo faktisk heilt OK å ta oppvasken med eitt!) og peonar ved vasken på badet (då føler eg at eg har eit luksusliv, sjølv om bleiene ligg og stinker i bøtta like ved),

 5. 14:16, 22 Jun 2016 / 14:16

  Åh, så fint med rutete gulv! Jeg gleder meg også til å drikke Søbogaard i august, når vi flytter tilbake til Norge!
  Mine favoritter for øyeblikket: Picpoul (hvitvin), det nye albumet fra Gojira (fransk metal), en vintagekjole i lin som jeg fant i Bath og Arrested Development til lunsjen når det regner.
  God onsdag fra London!

 6. Kathrine
  22:04, 22 Jun 2016 / 22:04

  Mine favorittar for tida:
  “Brightside” boblebar frå Lush
  “Tove 100” Mummikoppen
  Matboks frå Sistema med kjøleelement – genialt!

  Kunne godt tenkt meg å smake rabarbradrikken, den ser så veldig god ut!

 7. Ragnhild
  21:58, 24 Jun 2016 / 21:58

  Mine favoritter akkurat nå:
  – lularoe leggings.
  – heimelaga iste og iskaffe i kjøleskapet. Så godt. Så enkelt!
  – at det har vært jordbærsesong i California siden mars, og nå går det i plommer, moreller, fersken, og alt annet som er godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *