video.

Me startar veka mjukt, mjukt, med video som er perfekte for å kasta vekk tid! Om du er grei og har linkar sjølv, legg dei igjen under her, så eg óg kan la meg distrahera i arbeidsdagen.
Let’s start the week out super softly, with videos created for procrastinating! Be a doll and leave me some links too, so I can be distracted as well.

Share:

6 Comments

 1. 12:30, 13 Jun 2016 / 12:30

  Hei Mariell! Jeg har ikke kommentert her på mange år, men i dag fant jeg en veldig fin video som jeg tror du også vil like. Link: https://www.nowness.com/series/mother-nature/between-man-and-child-natasja-fourie?utm_source=FB&utm_medium=SM&utm_campaign=FB130616

  Du er så bra! Jeg har fulgt bloggen din helt siden du bodde i huset med skogen og fjellene og tok bilder av deg selv å gresset utenfor på blomstrete pledd. Gøy å tenke på at du nå skal fotografere ditt eget barn i lignende omgivelser. Jeg bodde også sånn da jeg var liten, med bondegård borti gaten og rådyr og harer som snek seg inn i hagen vår. Vi gikk på epleslang og laget eplekake i pittesmå eplekakeformer (sånne runde med striper og hull i midten). Jeg gleder meg til å følge med på det nye Lærdal-livet deres!

 2. 13:08, 13 Jun 2016 / 13:08

  Kristen Bell <3

 3. Trine Marie Johansen
  19:44, 14 Jun 2016 / 19:44

  Golvet <3

 4. 21:29, 22 Jun 2016 / 21:29

  Altså Kristen Bell. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *