Mjuk sitronhimmel til dessert

Sitronpudding

Eit av våre siste restaurantmåltid før me flytta fra London var på Duke of Cambridge, der alt er økologisk og britisk og nydeleg godt. Eg fekk alvorlig anger på dessertbestillingen min då eg smakte Jostein sin, han hadde ein lemon posset, sitronpudding fra himmelen. Så lett og fløyelsmjuk, perfekt balanse mellom søtt og surt, og der og da lova eg meg sjølv at eg skulle finna ut korleis ein laga noko sånt. Det viser seg at det er noko av det enklaste som finst, og med veldig få ingrediensar, så det blir min gå-til-dessert i sommar. Oppskrifta finn du her!
A recipe for a lemon posset, my new go-to summer dessert.
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Annik
  20:30, 16 Jun 2016 / 20:30

  Sitronpudding høres helt perfekt ut! Men, en ting, trengs det ikke gelatin eller noe for at den skal bli fast?

  • Mariell
   Author
   22:15, 16 Jun 2016 / 22:15

   Nei, det treng ein ikkje! :) Den blir ikkje fast som ein gelé, men verkeleg som ein mjuk herleg pudding. Supergodt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *