Fredag i Lisboa, fredag på internett!

lisboa

Hei fra Lisboa! Me har det ganske så innmari trivelig på reise, sjølv om me må stoppa for å ta pausar fordi dette barnet i magen min no er 2 kilo tungt og det viser seg å vera ei utfordring i denne byen av bakkar. Føler meg litt som ei plante ein konstant må vatna med energy bars og San Pellegrino. Eg går konstant rundt og seier “tenk at me er her”, fordi det så lenge virka heilt urealistisk at me skulle komma oss av gårde i det heile tatt med høgt blodtrykk og tanntrekking på éi og samme veke. Men me er her! Og me et fin frukost, ser på golvtepper, snakkar om korleis det luktar og om lyset, tar bilder av alle fliser og er verkeleg på ferie. Om du vil følga med på meir sanntid-oppdateringar, følg meg på instagram da vel! Heiter hjartesmil der óg.

Planen for i dag er: – Iskaffe! – Eta 2 pasteis de nata, fordi me gløymte det i går. – Kjøpa fliser og bestilla ekstra bagasje til flyturen heim. – Slappa aaaaav, fordi i morgon blir ein supertravel dag med forhåpentligvis både loppis og bryllup!

Her er nokre linkar til deg! Håpar at du har det fint, at du sit på skule eller jobb og trippar fordi det snart er helg. Om du ikkje er så pepp, så kan du vel baka scones, ommøblera heimen eller klikka på alle desse linkane? Ha ei nydeleg helg!

Blåbær- og valmuefrø-kake. Det er verkeleg den perfekte teselskap på søndag-kaka.

20 ting som folk med ryddige heimar gjer.

Verkeleg den vakraste eplepaien.

Ein SÅ fin tøypose-DIY som virkar så enkel.

– Emma skreiv ein liten guide til Midsommarkransen, ein bydel i Stockholm, som gav meg så lyst til å ta med barnevogna på toget ein gong i haust.

Ein av mine nye instagram-kjærleikar.

– Elsa delte innhaldet i sjukehus-veska si, som var ein fin påminnar om at eg óg snart kan tenka på sånt!

Ein vårbuffet av Ottolenghi, ÅH. Den der kaka. Tenk å ha alle vennene sine rundt eit bord også berre et alle frå ei gigantisk kake med skei. Så herleg.

Hi from Lisbon! We are having kind of the best time here, even though we have to stop to take breaks because this child inside my belly is now 2 kilos heavy and that is a challenge in this city of hills. I feel like a plant that needs to be watered constantly with energy bars and San Pellegrino. I’m constantly saying “I can’t believe we’re here” because it was so unrealistic for so long that we would ever get on the plane, with my high blood pressure read and an emergency tooth extraction. But we are here! And we are having lovely breakfasts, looking at rugs for our house, talking about all the smells and the light here, photographing all the tiles and very much enjoying ourselves. Follow me on instagram for more real time updates! I’m hjartesmil there too.

The plan for today is: – Ice coffee! – Eat 2 pasteis de nata, because we forgot yesterday. – Buy tiles and book extra luggage for our return flight. – Relaaaaax, because tomorrow will be a little crazy with hopefully both a flea market and a wedding!

Here are some links for you! I hope you are at work or school just aching to get to the weekend. If you don’t have excitement, why don’t you bake scones, move furniture around your home or click all these links? Have a lovely weekend!

Blueberry poppy seed cake. The perfect cake for a sunday tea party.

20 things people with tidy homes do.

The prettiest apple pie. Really.

A beautiful tote bag DIY that seems so simple.

– Emma wrote a small guide to Midsommarkransen, a part of Stockholm, that really made me want to take the pram on the train this fall.

One of my new instagram loves.

– Elsa shared the contents of her hospital bag, which was a lovely reminder that I can start thinking about that soon too!

A spring feast by Ottolenghi, GAH. That cake. I picture all my friends around a table, everyone eating the cake with giant spoons.

Follow:
Share:

3 Comments

 1. R
  14:36, 28 May 2016 / 14:36

  Gå gjerne innom Cafe Vertigo. Cafeen har det finaste taket i Lisboa. I fjor sat eg sat der og var forelska i mange timar. Både i cafeen og i han som jobbar der. Ikkje alt varer evig, men minnene gjer jo ?

 2. 10:13, 29 May 2016 / 10:13

  Takk for fine linketips, elsker å sjekke ut tipsene dine :) Masse bra! Kos deg på Lisboa ferie med mann, bubbimagen og venner :)

 3. 09:27, 06 Jun 2016 / 09:27

  takk for tips! jeg liker så godt når du skriver kort om hvordan du har det og hva du gjør i sanntid :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *