The right now-list

Untitled

AKKURAT NO:
Tenker eg på:
Kven det er som bur der inne i magen min. Er så nysjerrig på om personligheten lignar, liksom om fordi eg har ein veldig aktiv baby i magen så er vedkommande aktiv og sprellande utanfor óg. Også tenker eg mykje på kor godt det skal bli å faktisk flytta inn i huset vårt og få tilbake litt rytme i livet.

Ser eg på:
Veep med Jostein (frå starten av) og Happy Valley (krim)

Les eg:
Hus og hjem av Helle Helle

Planlegg eg:
Å mala ruter på soveromsgolvet vårt i dag (det vil sei, Jostein malar og eg peikar), frukostar i huset vårt, turen til Lisboa og smått og stort som skal skje i sommar

Har eg på meg:
Akkurat no, medan nesten alle kleda mine er i vaskemaskina: tights og denne morgonkåpa frå Pinkblush Maternity

Høyrer eg på:
Vattnet går-podcasten og Louis Prima

Et eg:
Fyldig-yoghurten med cevita-blåbær og friskis

Ønskar eg meg:
Gullbestikk, puter frå nye Marimekko-kolleksjonen, ein ny hårolje og eit par sko som er heile

Ser eg fram imot:
Å fylla kjøleskapet i vårt nye kjøkken med håp i form av gode ostar, San Pellegrino, ananas. Å gå til frisøren. Til ein bil kjem i kveld med to tantebarn og deira fine foreldre. Å sova første natt i gamlahuset og med nye sengeklede som eg har kjøpt. Å vaska alle babyklede og henga dei på snora til tørk, bretta dei ihop og legga dei i haugar.

RIGHT NOW:
Thinking of:
Who is in there in my belly. I’m so curious about if the personality matches when the baby comes out, so my very active baby will be as active and squirmy outside my body as well. And I’m thinking a lot about how amazing it will be so actually move into our house and get back some rhythm to my life.

Watching:
Veep with Jostein (from the beginning) and Happy Valley (crime show)

Reading:
Hus og hjem by Helle Helle

Planning:
Painting our bedroom floor into a checkerboard today (well, Jostein will be painting and I will be pointing), breakfasts in our house, the trip to Lisbon and the summer in general

Wearing:
Right now, while alllll my clothes are in the wash: tights and this robe from Pinkblush Maternity

Listening to:
A pregnancy podcast and Louis Prima

Eating:
Vanilla greek yoghurt with blueberries and popsicles

Wanting:
Gold cutlery, pillows from the new Marimekko collection, a new oil for my hair and shoes that are whole

Looking forward to:
Filling the fridge in our new kitchen with hope in the form of good cheese, San Pellegrino, pineapple. Going to the hair salon. For a car to arrive tonight with two nephews and their lovely parents. Sleeping in our house in new sheets that I’ve bought. Washing all the baby clothes and hanging them to dry, folding them up into little heaps.

 

Share:

6 Comments

 1. 09:51, 13 May 2016 / 09:51

  Så fin liste! Rutete gulv på soverommet høres superfint ut, håper vi får se :)

  • Mariell
   Author
   23:00, 16 May 2016 / 23:00

   Såklart! :)

 2. 13:22, 14 May 2016 / 13:22

  Blir så glad av å lese bloggen din! <3

 3. Maja
  10:24, 16 May 2016 / 10:24

  Hei Mariell! Dette er kanskje et litt rart spørsmål, men here goes: det ser ut som at du har funnet så mange fine venner gjennom internett. Jeg har flyttet til danmark for å studere, og har lyst til å utvide vennekretsen her litt. Så har du noen gode tips til å bli kjent med folk over internett? Jeg er kjempeglad i å lese blogger(din er så fin!), men blogger ikke selv, så håper litt det ikke er et must :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *