Shopping for Bébé

Untitled
[col3_2]No er me snart ferdige med Oslo-oppholdet! Det har vore så fint å få rekalibrera litt her og berre slappa av. I morgon reiser me mot eit hus som snart er ferdig, med nokre store men mest små prosjekt som står att å gjennomføra. Akkurat akkurat no er Jostein ute med nevøen vår (2 år), dei ser etter ugler i trea og for kvar bil som køyrer forbi legg dei (begge) hånda mot øyra for å høyra skikkelig godt etter. Så altfor koseleg, så mykje at eg berre må få komt meg ut igjen óg! Men først tenkte eg å dela nokre ting eg har kjøpt i Oslo til bebisen. Denne kåpa kjøpte eg frå Fretex, og den er frå London. Perfekt! Trur den kjem til å passa rundt 1,5 år. Best dressed, jul 2017.[/col3_2]

 

baby purchases.
[col3_2]Eg kjøpte fire slike herlege økologiske muslin-klede, dei absolutt finaste fargane spør du meg. Dei er frå Cam Cam. [/col3_2]

 

baby purchases.
[col3_2]Denne er óg frå Cam Cam, i økologisk bomull.[/col3_2]

 

baby purchases.
[col3_2]Eg veit ikkje heilt kvifor, men eg har vore så opptatt av at me skal ha klar fine produkt til babyen. Kanskje brukar ein dei ikkje i det heile tatt, men det var som ein brytar i hjerna som kun kunne skruast av av fine flasker som kun var til bebis. Dette er sjampo+vask og ein olje frå Burt’s Bees, også ein All Weather Cream frå Estelle & Thild.[/col3_2]

 

baby purchases.
[col3_2]Desse ligna på meg og Jostein, så dei fekk óg bli med heim. Dei er SÅ mjuke og fine, frå Lucky Boy Sunday.

 

Translation:
I did some baby shopping in Oslo, my nesting is really kicking in now. Tomorrow we are leaving Oslo, going back home to our house that will be ready so so so soon.Can’t wait. I bought a vintage coat, originally from London (perfect!), our child will be best dressed around christmas 2017. I bought organic fabric muslin cloths and a bonnet from Cam Cam, products from Burt’s Bees and Estelle & Thild, and some funny teddies that look like me and my husband! From Lucky Boy Sunday.[/col3_2]

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Mamsen
  20:06, 07 May 2016 / 20:06

  Å så mye fint, den kåpen ?
  Men ta en titt på innholdsfortegnelsen på Burt’s Bees-produktene, flere av dem inneholder det svært allergifremkallende stoffet limonene, og det er kanskje ikke hva man ønsker å utsette splitter nye bebiser for. Du kan lese mer om det hos “TV2 hjelper deg” http://www.tv2.no/a/6562325/

 2. Christine
  20:21, 07 May 2016 / 20:21

  Herlige babyfunn! Hvor selges camcam i Oslo?

  • Neda
   09:14, 08 May 2016 / 09:14

   Kan få kjøpt det hos Sprell :)

 3. Neda
  09:15, 08 May 2016 / 09:15

  En av barnebutikkene du var innom i går jobbet jeg i, og jeg turte ikke å si hei, si at jeg har lest bloggen i mange år, og det angrer jeg litt på nå. Glad dere fant noe fint :)

 4. 09:46, 09 May 2016 / 09:46

  Den kåpen. Wow. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *