«Me er ferdige med London, med England. Etter fem år er me klare for noko nytt, noko større, eit friare liv»

Bilde tatt 04.08.15 kl. 13.03 #2

 

[col3_2]For nesten nøyaktig eitt år sidan gjekk me rundt i gatene i Covent Garden, hand i hand, og venta på rotfylling. Etter nokre veker med nattgoogling og gråt hadde eg innsett at frykta for at ein infeksjon skulle spre seg til hjerna var større enn frykta for tannlegen. Døden er det einaste som trumfar.

Og som det så ofte er med meg, som vil gjera alt samtidig, sette frykta tusen tankar fri i hovudet.

Så, medan me gjekk rundt der på dommedag og venta på å få komma inn, pressa eg han til å snakka om det eg visste me begge hadde tenkt på dei siste månadene. Me drømte om eit liv med born, gras og stille, og mindre stress og press, eit liv mindre sirkulert rundt pengar, og eg var klar til å slå med gavelen og seie at no bestemmer me oss.

Les meir på Kvinneguiden…

 

*Translation:
I have a new column up, in norwegian![/col3_2]

 

 

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *