Real life, sunday

Untitled

[col3_2]No, medan Jostein er ute og hentar middag i farta (makaroni og ost med bacon til meg!) tenkte eg å oppdatera dykk på hjerna mi.

Eg har sånn bloggsperre at det ikkje er klokt, kan ikkje hugsa å ha hatt det sånn før nokon gong. Eg vil jo dela alt av denne prosessen, med flyttingen og kor turbulent denne dagen har vore med å venta på ein flyttebil som aldri kom og å ha hjartet i halsen. Alt me eig står akkurat no ute, utrygt for regn og ventar på ein flytteperson som kjem heilt frå Birmingham og som trudde det var i morgon han skulle komma. Me reiser herifra så snart, og akkurat no føles det litt som eit mareritt. Bekkenet låser seg i tide og utide, og alt eg vil gjera er å ta ein verdenslang lur. Men sånt skriv ein ikkje om på ein blogg, kanskje? Det er jo ikkje spesielt inspirerande eller kommentarverdig, og eg er berre litt lei av alt, egentlig. Eg kan nesten ikkje tru at det er sant at eg skal få helsa på eit nytt tantebarn allerede på onsdag og snusa på eit bebishovud. At så så så snart er kaoset over og me får starta på det livet me lengtar mot. Ikkje dét heller er sånt eg vil skriva meir om, for eg føler eg har skrive det tusen gongar før og at eg gjentek meg sjølv. Eit sånt virrvarr i hjerna, og eg har starta på fem ulike blogginnlegg i dag som eg endar opp med å sletta for eg føler at ingenting eg skriv er sånt de vil lesa om. Sånn er det kanskje av og til. Føler meg einsam på ei øy og alt eg vil skriva om er uinteressant. Men kanskje de har hjelp å gi meg? Tema eg kan skriva om eller spesifikke innlegg? Noko om flytting eller bebis eller bryllup eller berre eit dytt i rett retning? Har de laga noko godt til middag i det siste de vil tipsa om eller funne ein ny fin blogg? Eg veit ikkje.

Eg treng liksom påfyll av alle slag, om de har noko å tilby. ♥ Så kan eg setta meg ved eit bord, når me endelig kjem fram til Oslo, med ein gigantisk kopp kaffi og ein skulebolle, og skriva blogginnlegg like there is no tomorrow. Det hadde vore noko, det.

*Translation:
Jostein is out getting dinner (macaroni and cheese for me!) I thought I’d update you a little. Life is kind of a mess right now. Movers were supposed to come today, and noone came, and all of our things are now outside and it might rain on all our cardboard boxes while the guy who are coming to pick them up drives here from Birmingham. None of the things happening right now are particularly interesting to write about, and I’ve started five blog posts today that I’ve just deleted because I don’t know what I’m doing and just kind of need a nap. Soon this chaos will be over, so so soon I can feel it. I feel kind of underwhelmed by my blog these days, just so uninspired and I have nothing to write of interest to any of you.

Maybe you could help me out though? Subjects to cover or ideas for posts? On moving or babies or weddings? A push in some direction? Did you cook something good recently or found a new blog? I don’t know. I feel like I need to be recharged in all ways, if you have anything to offer. So that I can sit down at a table, when I get to Oslo, with a giant cup of coffee and a bun, and write blog posts like there is no tomorrow. Now that would be something. [/col3_2]

Follow:
Share:

32 Comments

 1. 19:48, 24 Apr 2016 / 19:48

  Kjipt når inspo-tåka legger seg. Her er noen ting som i alle fall har gjort meg litt mer lykkelig i det siste: VSCO som har Lightroom-presets. Utmerket for en person som meg som ikke er supergod i etterbehandling: https://vsco.co/store. Stoff og stil har fått inn det beste stoffet og jeg har lyst til å lære meg å sy bare for å lage bukse av dette: https://www.stoffogstil.no/metervarer/sateng/bomullssateng/sateng-navy-med-traner. Og: Game of Thrones starter i morgen<3<3

 2. Briggi
  19:51, 24 Apr 2016 / 19:51

  Heilt naturleg å vere uinspirert no. Gravide hatar mellomstasjonar, trur eg. Skriv om dåp eller namnefest, dekorasjonar osv.

 3. frk. Åsheim
  19:52, 24 Apr 2016 / 19:52

  Synast bloggen din er den mest inspirerande. Den er så unik, heilhjarta og personleg og eg elskar når nye innlegg dukkar opp. Du skriv om så mykje fint og kvardagsleg og om ting ein kan kjenne seg igjen i. Det synast eg er så fint. Variert og spanande. Hald fram med det! Sjølv om du har skrevet ein del om livet som kjem, trur eg det er noko mange mer enn gjerne vil lese meir om. Gler meg til å sjå meir av heimen i Noreg og tida framover. Fint med tips til ting å lese, ha på, lage og høyre på.

  Håper kaoset roer seg og at dykk får nyte tida!
  God sundagskveld ♡

 4. 19:57, 24 Apr 2016 / 19:57

  http://www.thebeautifulbalance.com/smoky-curried-coconut-red-lentil-soup/
  Lagde denne fantastiske suppa med linser og kokosmelk her om dagen og det var noe av det enkleste og beste jeg har spist. Har typ gått rundt og fortalt alle om den.

  Og ellers tror jeg det er normalt med opp-og-ned kurver når det kommer til produktivitet og kreativitet, og noen ganger er det fint å lese at man ikke er den eneste som har det sånn! Har et mål om en frilans-hverdag selv, og alt du deler om dine egne erfaringer er gull verdt når jeg tviler på meg selv.
  <3 <3

 5. Ingrid
  20:10, 24 Apr 2016 / 20:10

  Synes egentlig du skriver ganske fint når du skriver om ting some rkjedelige og litt leie. Det føles så menneskelig ut om du skjønner?
  Av bloggemner så kan du kanskje skrive om: har du en plan for hvordan dere skal holde kontakten med venner når dere flytter til Vestlandet og får baby? Jeg synes det er så fint at dere ikke er opptatt av kjønn på babyen, eller, at klærne ikke gjenspeiler det. (vanvittig dårlig formulert) men kanskje du kan skrive litt om det? Kanskje har du noen supergode og lure tips for vintageklær, hvordan man vasker og tar vare på dem, og hvor du finner dine? Husker du hadde et bilde pr. time før, det var alltid så lattelrig fine innelgg. Og spillelister. Jeg hører fremdeles på posttraumatisk festsyndrom. Generelt lister er du superduperflink til. Synes vel egentlig du bare skal skrive litt hva du har lyst til, og ikke få hetta om du har en bloggtørke. Vil annta at leserne dine er rimelige trofaste. Jeg har lest deg siden videregående og nå er jeg snart i midten av 20-åra.
  håper alt går finflott med flytting. beklager at det ble så langt.

 6. 20:31, 24 Apr 2016 / 20:31

  don’t worry too much! real life updates like this one is what blogs should also be about. i am so sorry about your moving woes (I had mine too, like movers shipping my stuff to a different address… all sorted, thankfully!) and hope everything goes smoothly from now on. :) enjoy your naps!

 7. 20:44, 24 Apr 2016 / 20:44

  Ta en bloggpause kjære Mariell :)
  Flytt nå og tenk på dere sjøl, vi som leser bloggen din ønsker deg jo kun det aller beste og ikke noe stress :)

  Klem

 8. Kirsti
  21:23, 24 Apr 2016 / 21:23

  Ikke no gæærnt med denne bloggposten heller! Leit for deg at den sitter langt inne men for oss som er på utsida av hjernen din og leser det ferdige resultatet fremstår det som tipp topp. Som vanlig! Håper flyttinga går rett vei herfra. Framtida blir lys – det er jeg sikker på! (og for å se det må det være mørke dager innimellom. Men det veit du)

  Hva du kan skrive om? Jeg har inntrykk av at noen foreldre synes det er helt grusomt å få tips og innspill om ungen sin, enten det er spising, soving, påkledning, sykling (når ungen er litt større enn baby;)), vasking, lek, alvor, sang – kort sagt det meste som dreier seg om å vedilkeholde og forbedre et lite liv. Noen ugleser spesielt råd fra svigermødre. Jeg synes dette er litt pussig siden de fleste førstegangsforeldre naturlig nok ikke har barn fra før og dermed godt kan ha bruk for så mange råd, tips og all hjelp de kan få.

  Selvsagt kan det bli for mye av det gode men jeg og flere med meg mener det trengs minst en landsby for å hjelpe en unge og foreldrene videre i livet og at et råd for mye ikke er krise med tanke på at man aldri har gjort denne foreldregreia før så det å få tips fra erfarne foreldrefarere stort sett er til barnets beste og godt ment attpåtil. Eller skjer det noe mystisk under svangerskapet som gjør at ungens egne foreldre vet alt best om sin egen unge så råd og tips fra andre er fullstendig overflødige?

  Eksempel: Er det kosher å si at “Ein sånn sengehimmel frå Numero 74 står øvst på handlelista” som du skriver i en tidligere post medfører kvelningsfare for babyer og at det ikke står på alle nettsider som selger slike? Er det greit, i disse stort sett gode gjenbrukstider, å minne om at mange plast-, tre- og gummileker produsert på 50-, 60- og 70- tallet kan inneholde stoffer det ikke er så bra å få i seg (mange unger sutter på alt) og at hørsel og syn ikke er koordinert før ungen er 10-12år og derfor bør de ikke sykle alene i trafikken f.eks. til skolen fordi de tror de vet hvor lyden av en bil kommer fra men kan ta feil og at de heller ikke greier å bedømme farten bilen kommer i og hvor langt borte bilden er? Dette siste har det vært mye skriverier om og det som er gjennomgående er at skolen avbefaler sykling mens foreldrene sider de kjenner barnet sitt best selv og at _deres_ barn greier seg godt syklende i trafikken. Selv om de er yngre enn 10-12 år.

  Skal man i det hele tatt si noe om noe til førstegangsforeldre? Og i tilfelle hvorfor ikke? Det er vanskelig å bedømme om det man kommer med av innspill kan føre til større trygghet eller utrygghet hos foreldrene. Jeg synes dette er spennende og lurer på hvilke tanker du har/får om dette.

  Lykke til med alt!

 9. Hilde
  21:25, 24 Apr 2016 / 21:25

  Hei og takk for alt det fine bloggen din har gitt meg i flere år nå! Jeg har jobbet mye med engelsk og fransk kultur, føler meg hjemme i både England og Frankrike og føler at livet mitt hadde vært mye fattigere hvis jeg mest bare hadde forholdt meg til Norge. Kanskje du kan skrive noe om hva England (og Frankrike) gir og har gitt deg? :)

 10. 21:40, 24 Apr 2016 / 21:40

  Ikke noe i veien for å ta en liten pause hvis inspirasjonen ikke er der! Så går det heller an å presse seg selv litt til å komme i gang igjen når du har mer ro og luft og har kommet på plass! :) Men hvis du vil ha tips til noe litt lettbeint, så kunne jeg gjerne tenke meg å få en liten introduksjon til franske/engelske bake-/konditorvarer – har null peiling, men driver og tester meg gjennom det tyske sortimentet nå (selv om det definitivt ikke er like elegant som naboen i vest). Og noen tips til hvor man kan få tak i stripete gensere i god kvalitet, for jeg er på evig jakt!

 11. OK
  21:47, 24 Apr 2016 / 21:47

  Jeg er kanskje sær, men jeg synes det er litt spennende med flytting, jeg da. Sikkert fordi jeg er en vimsekopp,men med en hang til lister og system likevel. Om du ikke har flyttinga alt for langt opp i halsen nå, kunne det kanskje vært nyttig (og til og spennende for spesielt interesserte som meg..) med et innlegg om tips og triks for flytting, og hvordan man reint praktisk løser det med å flytte mellom ulike land.

 12. Ida Mari
  21:55, 24 Apr 2016 / 21:55

  Tips når skrivesperren dukker opp ;)

  *Sykehusbagen, bilder av innholdet, tanker om hva du trenger osv.
  *Interiøret i nyhuset. Kanskje ta et bloggeinnlegg for hvert rom, farger, tema, planer ol.
  *Tanker om barndåp/navnefest. Farger, pynt og tema.
  *Et innlegg med punkter om hva som har vært det beste med å bo i London <3
  *Bilder av barneklær, leker ol.
  *Link til Glamourbibliotekaren som har vært i Paris.
  *Link til Elsa Billgren sine yndlingsbuketter.
  *Et innlegg om å roe ned midt oppi flytting (tips til ting som fungerer).
  *Bilder av blomster og tekopper slår aldri feil for min del ;)

  Ønsker dere begge masse lykke til i slitsom flytteperiode!

 13. 22:40, 24 Apr 2016 / 22:40

  Jeg syntes akkurat dette her var det perfekte å skrive om. Det er litt godt å vite at favorittbloggeren min som lever drømmelivet også lever litt i kaos i blant. Jeg gleder meg til å høre mer om nytt hus og nytt liv når du flytter, men frem til da leser jeg gjerne om kaos og flyttestress og alt sånt. Det er livet, liksom! :)

 14. Hanna
  22:51, 24 Apr 2016 / 22:51

  Heia heia! Alle blir slitne og matte av å flytte, og noen ganger er det rett og slett bare en pause og litt hvile som hjelper. Jeg synes det er spennende å høre om det nye huset, hvordan dere tenker å mikse gammelt og nytt og hvordan det blir å flytte fra en liten leilighet til et helt stort hus. Kanskje det går an å lage et innlegg om ting du kommer til å savne fra London? F. eks. om matvarer man får kjøpt overalt i London, men ikke i Sogn?

 15. Vilde
  23:56, 24 Apr 2016 / 23:56

  Stå på, snart er dere i mål og da er alt slitet glemt! Jeg synes det virker veldig spennende og vanskelig å velger navn på barnet. Selv om det nok er en stund til jeg skal ha barn, kan jeg bruke timesvis på å Google og lete etter navn. Jeg veksler mellom om jeg liker tradisjonelle norske navn, enkle internasjonale navn eller litt mer uvanlige navn. Mange foreldre vil gjerne ha litt spesielle navn, men barnet skal jo leve med navnet resten av livet derfor bør det ikke være for rart heller. Hva er dine tanker om dette? Hva syns du om å oppkalle etter f.eks. besteforeldre eller oldeforeldre?

  Synes det er fint med oppdateringer på bloggen, selv om man har en dårlig dag. <3

 16. 23:59, 24 Apr 2016 / 23:59

  Flytting er noe dritt, og all cred til deg som gjør dette med et annet menneske inni kroppen din!

  Det er én ting spesielt som har gitt meg litt ny giv i hverdagen i det siste: Grizzly Bear av Angus and Julia Stone. Det er altså bare en så ordentlig fin låt.

  Lykke til videre med flytting og bebis og alt som er!

 17. Maiken
  01:00, 25 Apr 2016 / 01:00

  “Går det ikkje bra, så går det over.” Det stod på ei flaske med noko lyserosa frå vinmonopolet. Det synes eg i grunn var fint å tenke på. Håpar de fekk flytta alle greiene dykkar før det kom regn, at flyreisa heim går fint og at du vil fortsetja å skriva om det DU har lyst til. Dette er din blogg, dine tankar og du bestemmer kva som skal stå her. Eg ser fram til å lesa neste innlegg, uavhengig av kva du finn på å skrive om. Ps, gratulerar så mykje med overstått. Hipp hipp!

 18. Andrea
  11:06, 25 Apr 2016 / 11:06

  Hei! Befriende å lese om andres hverdagsliv som også består av kaos og marerittfølelser og kriser som der og da er så store at man aldri tror de går over – men så gjør de jo det! Pytt om du ikke får skrevet “feel-good”-bloggposter på en god stund, på et vis er slike poster som du skreiv nå kanskje enda mer gode fordi de får oss alle til å lyve litt mindre til oss selv. Livet er skikkelig dritt av og til, og det er hvis man later som noe annet det kan gå skikkelig ille… Men når det er sagt, lykke til med siste flytteinnspurt og alt som er! Hilsen fra trofast leser (haha så kleint å si)

 19. Hege
  12:05, 25 Apr 2016 / 12:05

  Leser man egentlig blogger for å få inspirasjon? Jeg tror jeg først og fremst leser blogger for å oppleve gjenkjennelse. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i hvordan det er å være gravid midt i en flytteprosess. Man har mer enn nok, pluss litt til, med seg selv og bebissen, og kaos er plagsomt og frustrerende. Man er sliten, trøtt, flat i humøret og vil bare sove. Da jeg var gravid i fjor vår kunne jeg ikke bry meg mindre om fuglekvitter, hestehov og sol fra skyfri himmel. Jeg hadde store problemer med å bry meg om noe utenfor meg selv og stakk meg unna både jobb og familie når jeg kunne. Jeg kunne ikke inspirere meg selv, og hvertfall ikke noen andre! Men jeg satte stor pris på å lese andres blogger om hvordan de opplevde å være gravide. Så det er helt flott med sånne innlegg, det er det helt sikkert flere enn du tror som ønsker å lese!

 20. Helene B
  12:31, 25 Apr 2016 / 12:31

  Hei! Eg likar å lese om det aller meste du plar skrive om. Aller best likar eg dei fine bileta du tek. Kanskje du kan vise fram nokre favorittar frå den siste månaden, det siste halvåret. det siste året?

  Lukke til med flytting til vakre Sogn :)

 21. Lily
  14:15, 25 Apr 2016 / 14:15

  Bloggen din er så inpirerende og deilig og lett å kjenne seg igjen i! Elsker at du deler dårlige dager med oss, det er så fint å føle at en ikke er alene. Og elsker at du deler de gode dagene, blir så inpirert og motivert av det:) Håper flyttingen går bra, og at dere får noen fantastiske dager i Oslo (som er helt nydelig nå, trærne har endelig begynt å bli grønne).

  Personlig synes jeg det hadde vært kjempegøy med et innlegg hvor du forteller om dine fem beste (og kanskje verste) minner fra London. Alt fra store ting, til små hverdagslige ting – som du er så flink på å dele. Og for en tid tilbake siden husker jeg at flere skrev instagramkontoen/bloggen sin i kommentarfeltet slik at du kunne samle de finste og lage et innlegg av fine blogger og instagramkontoer til leserne dine – det hadde vært gøy! Eller hadde et innlegg om sykehusbagen også vært gøy + kanskje noen gode drinker man kan lage på 17.mai.? Liker også veldig godt spillelister og et bilde i timen-innleggene?

  God tur hjem, kjære dere!

 22. Kirsti
  15:17, 25 Apr 2016 / 15:17

  Presisering #1 fra rant lenger opp:

  hvorfor er det noen ganger mye vanskeligere å ta i mot råd fra de som står nærmest enn å lese seg til det i bøker/ukeblad/blogger osv? Når skal man la være å gi råd fordi man ikke vil såre/skremme forelderen selv om det er til barnets beste at rådet blir fulgt?

  Fint om ei reflektert ei som du kan dele tanker om dette.

 23. Petrine
  19:47, 25 Apr 2016 / 19:47

  Kanskje du kunne skrive litt om hvordan man (gjen)finner gleden i små ting i livet? Hva om man overfladisk har det bra med et sted å bo og en jobb å gå til og en samboer som elsker en og penger i banken, men likevel er mer lei seg enn noen gang? Hva tenker du om selvrealisering og flinkhet? Du ser ut til å være så flink til å sette pris på knitrete tulipaner, fluffy bakverk og antikke rariteter. Hilsen ei som er frustrert over nåtiden og bekymret for fremtiden

 24. Marta
  22:14, 25 Apr 2016 / 22:14

  Hei, gode deg! Hadde eigentleg skrive ei lang liste med ting eg tenkte var inspirerande, og så greidde eg å sletta kommentaren før eg fekk lagt han ut, så då gav eg litt opp for den dagen, vart passe umotivert sjølv, eigentleg…
  I dag er derimot dagen betre, og det håpar eg han har vore for deg òg! Viss ikkje vert allting alltid betre om litt, slik er det jo heldigvis. Eg tenkjer det viktigaste er at du fokuserer på dei fine småtinga, og det kan du gjerne skriva om òg, men berre viss du vil. Om eitt fint mjølkeglas, eller noko rart flyttefolka sa, eller eitt fint namn frå ein gravplass, eller om noko kjekt i Noreg som du hadde gløymt, eller ei rosa sky med slør. Eller berre kva du tenkte då du vakna i dag.

 25. 23:26, 25 Apr 2016 / 23:26

  Skriv gjerne om deg du har lyst til! Det vert bra uansett. :)

 26. 00:10, 26 Apr 2016 / 00:10

  Macaroni and cheese is my comfort food! I’m sorry to hear that things are a little chaotic. Sometimes the best way for me to get inspiration for my blog is to step away from it for a little bit. Even just a day away from the laptop, going out and about, can make all the difference! -Audrey | Brunch at Audrey’s

 27. 00:44, 26 Apr 2016 / 00:44

  Moving house and being pregnant are the two most stressful things you can go through!

  Get over this stressful time, do all your moving in to your lovely new home then you’ll have heaps to talk about. I often feel uninspired by blogging and I find if I walk away from it for a time, the creativity returns.

  Good luck with it all :)

 28. Suzanne
  12:30, 26 Apr 2016 / 12:30

  Gjentar det noen har sagt før meg i kommentarfeltet: det er lov å være helt tom innvendig når du driver og flytter – det er _KJEMPESTRESS_ og blir ikke bedre av at du er gravid og full av hormoner. *klemme på* Mener å ha lest / hørt en gang at flytting er noe av det mest stressende man kan oppleve, og det kan jeg skrive under på! Forrige gang jeg flytta var jeg så sliten og oppgitt da siste flyttelasset gikk at jeg krampegråt i nærmere en halvtime da jeg endelig kunne låse døra og sette meg inn i flyttebilen (og jeg var ikke gravid på det tidspunktet…) Det blir bedre – jeg lover! <3

 29. Ellen
  13:28, 26 Apr 2016 / 13:28

  Hei! Lurte på om du kanskje kunne skrive et innlegg om hva du tenker og føler om klima og miljø? Hadde vært interessant å lese om hva du tenker om jordas framtid og om miljøvennlige valg. Vet det er et stort og vanskelig tema, men det hadde som sagt vært veldig interessant og jeg håper det er noe andre også kan ha glede av :)

 30. Jenny
  14:09, 26 Apr 2016 / 14:09

  Lots of lovely posts as you settle into your new home (decor, views, bakings and nesting) and explore the Norwegian springtime (the scenery!). And then the new baby. I am so looking forward to all your lovely photographs. All the best for the move – it’s going to be fantastic!

 31. 21:22, 27 Apr 2016 / 21:22

  Gode Mariell.

  Nå er jeg lovlig sent ute, du er allerede i Oslo, men jeg tenker at jeg kommenterer allikevel.
  Jeg syns det du har skrevet den siste tiden er topp! Men jeg skjønner godt at det er frustrerende når en føler at en gjentar seg.

  Fordi jeg får så mye glede ut av å lese bloggen din og selvfølgelig vil hjelpe om det er mulighet for det (slik du hjelper meg med fine bilder og ord), here goes:
  * Dette er min nye favoritt: http://thepioneerwoman.com/cooking/pasta-with-tomato-blue-cheese-sauce/ . Det er mulig jeg har delt den her i kommentarfeltet før, men altså, tomatsaus + blåmuggost + fløte = himmelen. Jeg gjorde det så enkelt som mulig og brukte vanlige ingredienser som de har på Kiwi (Castello, vanlig fløte, vanlig spinat kuttet opp i mindre biter, gadd ikke å sile de hakkete tomatene), men det ble knallgodt. Anbefales! Kanskje du kan lage din egen økologiske versjon med oppskrift?
  * Kanskje du kan lage et innlegg med hårtips? Typ styling, hvor ofte du vasker det, fin hårpynt, favorittfrisører i forskjellige byer du har vært…
  * Jeg husker at en gang lagde du et innlegg med noen ting du er glad i og historiene bak dem. Mer av det hadde vært gøy!
  * Innredningsinspirasjon og mer om Gamlahuset! Hva dere tenker, hva som er drømmen, tanker om å bo en liten plass og liknende. Gleder meg så mye til å høre mer om prosjektet og overgangen fra storby til småby.
  * TV-serier og filmer du har sett denne våren som anbefales!
  * Minner og innlegg à la Elsa Billgrens “Några gånger när det värkligen kändes”.
  * Bilder som ikke passer inn i noe innlegg, men litt godt og blandet fra her og der.

  Håper tipsene kan være til inspirasjon og kanskje hjelpe litt. Aller mest håper jeg at du finner igjen bloggelysten og -inspirasjonen. Kanskje en liten pause kan være godt. I alle fall er jeg her og leser når du føler for det igjen!

  <3

 32. Løven
  10:07, 03 May 2016 / 10:07

  Jeg elsker bloggen din og håper du aldri slutter å skrive! Her er noen ideer som jeg ville likt å lese om, håper du finner bittelitt inspirasjon:
  1. Hvordan overleve å flytte til utlandet (skal flytte til utlandet til høsten og er megasuperredd)
  2. England vs Norge
  3. Instagram-profiler å følge (vet du lager mange av disse, men jeg elsker de!)
  4. Kroppspress
  5. Hvordan bli god i noe
  6. DIY
  7. Interiør til det nye huset
  8. Hvordan lage en husholdning med bra kjønnsbalanse (Du og Jostein virker som dere har fått til noe)
  9. Kanskje du kan få noen til å gjesteblogge? (Tenk om du og Fotballfrue hadde gjesteblogget hos hverandre, SÅ SYKT KULT)
  10. Hvordan leve på liten plass
  11. Favoritt-kvinnelige-skikkelser fra film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *