Friday is here!

Kirsten-Sims-The-Feminists-2016.-Mixed-media-on-board.-640-x-890-mm
Kirsten Sims

Denne veka har vore TRAVEL, både sosialt og på jobb, og Jostein og eg såg på kvarandre i forvirring i dag tidlig då me skjønte at det var fredag. No har eg nettopp sendt rekneskapet mitt (utan tårer!) og neste på lista er artikkelskriving og ryggøvelsar, for eg nektar plent å la denne graviditeten gjera kroppen min ubrukelig, og det hjelper ikkje å snakka om det med bebisen i magen heller (har prøvd). Helgeplanane våre inneheld både middag hos Mariell i kveld, marknad med pappa i morgon også har Jostein bursdag på søndag! Håpar de får fine helger óg, uansett kva de har planlagt

Korleis ta fine bilder av born og tenka nytt om det.

Terte med kvit sjokolade og sitron, høyrest heilt fantastisk ut. Er imot at alle skal kombinera kvit sjokolade med appelsin heile tiden. Sitron, folkens!

– Anabela er óg gravid, og kickstarta bloggen sin i gang igjen med ei ønskeliste.

Korleis laga eit middagsselskap på berre éin time.

Torsk gonger tusen.

FANTASTISKE maleri hos Miss Moss. Jesus.

Heimelaga Oreos.

This week has been BUSY, both at work and in life, and Jostein and I looked at eachother with confusion this morning, realizing it was friday. I’ve just done my books for january and february and sent them off to my accountant without crying (a big deal) and on my to do list is writing articles and doing back exercises, because I refuse to be incapacitated by this pregnancy. It does not help to talk to the baby (have tried). Our weekend plans include a dinner at Mariell’s this evening, a market with my dad tomorrow and then it’s Jostein’s birthday on sunday! Hope your weekend is wonderful too!

How to photograph children beautifully and some input.

Tart with white chocolate and lemon, sounds splendid. I’m not too into this thing where people combine white chocolate with orange all the time. Lemon, people! Lemon!

– Anabela is pregnant too, and kickstarted her blog again with a baby wish list.

How to throw a dinner party in an hour.

Cod times a thousand.

AMAZING paintings at Miss Moss. Jesus.

Homemade Oreos.

 

Follow:

1 Comment

  1. 11:56, 09 Apr 2016 / 11:56

    fredagstips hurra! god helg! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *