A monday in London with a visit from Paris, beautiful fabrics and an outstanding afternoon tea

Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.Monday.

Mandag tok me helga tilbake, i reprise, og tok ein dag fri. Me starta dagen på Liberty’s (eller egentlig med intens hårkrølling og eyelinerlegging) der Jostein og eg hadde bestemt oss for å kjøpa ein liten haug med nydelege stoff som me vil bruka til babyprosjekt. Haleigh, som var i London for nokre dagar, møtte oss der og me svinsa rundt i etasjane og såg på ting me hadde lyst på både i barneavdelingen og i badeavdelingen. Me skippa vidare mot Sketch og afternoon tea, som jo er ein opplevelse i seg sjølv. Salongen heiter the pink room, og alt er i rosa fløyel. Det finst berre éin ting på menyen, afternoon tea, og medan me åt og drakk snakka me om business og kjærleik, som me alltid gjer. Haleigh fekk henga på oss gjennom London på ulike ærende, i styrtregn også i sol, på mathandling og bokshopping. Haleigh og eg kjøpte den samme boka som me skal lesa og samanligna notat om. På veg heim stal eg med meg nokre blomar frå eit offentlig bed, og før eg starta den timeslange skypesesjonen med Frøy rakk eg akkurat å fotografera dei nye stoffa våre. Også gjekk sola ned over den fridagen óg.
On monday, we took the weekend back, and took time off. We started our day out right, at Liberty’s (or really with intense hair curling and applying of the eyeliner) where Jostein and I had decided to get a little stack of fabrics to use for baby projects. Haleigh, who was in London for a few days, met up with us there and we swooshed around on the floors coveting things both in the bath and baby departments. We skipped outside and towards Sketch and afternoon tea, which is an experience on its own. The salon is called the pink room, pink velvet everything. There is only one thing on the menu, afternoon tea, and while we ate and drank we talked business and love, as we always do. Haleigh stuck around with us for our different London errands, in pouring rain and then in the sun, food shopping and book shopping. Haleigh and I bought the same book to read and compare notes on. On our way home i knicked some flowers, and before starting my hour long skype session with Frøy I had just enough time to photograph our new fabrics. And then the sun set on this day off.
Follow:
Share:

3 Comments

  1. 13:46, 06 Apr 2016 / 13:46

    Elsker det rommet du har tatt bilder av deg selv i. Så utrolig kult rom og design! Loving it.

  2. Lillan
    02:06, 07 Apr 2016 / 02:06

    Hva er de forskjellige tinga på fatet? Nydelig mat og nydelig bilde! Grattis med graviditeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *