Nursery musings

arbetepagar_barnrum3-700x934arbetepagar_barnrum1-700x933

Eg føler at alt eg gjer for tiden er å planlegga framtiden, men det er så heilt okei når den ser så fin ut herifra. Eg har tenkt så mykje på barnerom i det siste, spesielt sidan me ikkje har nokon konkret plan utanom for dei første par månadane. I andre etasje i huset vårt har me to soverom. Det eine er vårt, og det andre er eit større rom der me skal laga bibliotek, gjesterom og barnehjørne. Likar tanken på at barnerommet er eit levande rom om dagen der ein kan henga og leika, også ha gode løysingar for å gjera det om til berre gjesterom eller sosial stove når det trengst.

Ein sånn sengehimmel frå Numero 74 står øvst på handlelista, ein veldig enkel sak som kan forvandla eit rom. Er ikkje sikker på fargen enda, men trur det blir ein av dei lyse, duse.

I feel like all I do these days is planning the future, but that is fine with me when it looks so inviting from here. I have spent a lot of time thinking about the nursery lately, especially since we don’t really have a plan except for the first few months. On the first floor of our house there are two bedrooms. One of them is ours, the other is a bigger room that we are turning into a library, a guest room and a baby corner. I like the idea of the nursery being an alive space in the daytime where we can hang out and play, and then have good solutions to make it into just a guestroom or a social space when needed.

One of these canopies from Numero 74 are on the top of my list, it’s such a simple thing that can transform a room. We’re not so sure about the color just yet, but I think it will be one of the brighter ones.

Skjermbilde 2016-04-04 kl. 11.17.04Skjermbilde 2016-04-04 kl. 11.16.34

Det finst tusenvis av fine uroar å henga over senga, kjem til å bruka så innmari lang tid på å bestemma meg for ein. Viktig er det (med alt til bebisen) at det er fint å sjå på. Jostein og eg er jo begge ganske vare på estetikken, og eg har vanskelig for å sjå for meg at me vil kompromissa mykje med det. Det får gjerne vera mykje fargar, så lenge det ikkje er i glorete plast.
There are thousands of these mobiles to hang over the bed, going to spend so long deciding on one. It’s important (with everything for the baby) that it’s nice to look at. Jostein and I are both very particular with aesthetics, and I don’t really see us compromising on that. Colors are great, as long as they’re not in awful plastic.

Skjermbilde 2016-04-03 kl. 12.42.11Skjermbilde 2016-04-03 kl. 12.41.06

Me har så mange tankar om seng, og har lurt på både vintage og den fine runde frå Stokke. Men aller mest trur eg me føler for denne, Kili frå Sebra. Den ser gamal og fin ut, også kan den utvidast til å bli barneseng seinare. Noko som óg er fint er at ein kan ta av den eine sida og setta den heilt tett inntil mi side av senga til dei første par månadane når ein vil ha bebis nære.
We have thought about the bed a lot, and wondered both about a vintage style and the round one from Stokke. Mostly though, I think we like this one, Kili from Sebra. It looks old and pretty and can be expanded to a toddler’s bed in the future. I also like that you can take off one of the sides to put it next to my side of the bed, which is nice for the first couple of months when I’ll want the baby close to me.
Follow:
Share:

6 Comments

 1. 13:17, 04 Apr 2016 / 13:17

  Gleder meg til å se bilder av det endelige barnerommet! :D

 2. 13:19, 04 Apr 2016 / 13:19

  En sånn sengehimmel står herved på ønskelista her! <3

 3. Guro
  15:52, 04 Apr 2016 / 15:52

  Søstera til kjærasten min lagar dei søtaste papir-luftballongane, som eg trur du hadde likt. Dei er perfekte til eit barnerom.
  Du finn sida hennar, som heiter Papirballongen, på både Instagram og Facebook!

 4. 21:21, 04 Apr 2016 / 21:21

  Det ska bli spännande att se hur huset blir, och speciellt barnrummet :)
  Den sängen har jag och sambon sett på. Hur fin som helst.

 5. 12:30, 05 Apr 2016 / 12:30

  Hadde vi hatt råd da vi skulle få vår lille hadde valget falt på Kili, den er så fin!
  Gled deg til å innrede barnerom, det er det gøyeste jeg har gjort.

 6. 22:12, 05 Apr 2016 / 22:12

  åh de uroene er så fantastisk søte.
  Gleder meg til å se hvordan det blir hos dere, estetikken din er så inspirerende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *