Coffees, caramels and chocolate hens.

veka.

Det føles rart å sei at eg har hatt ei superfin veke, sidan eg mest har vore svimmel med prikkar for augene kvar gong eg har reist meg opp, men eg har altså det. Langt fleire høgdepunkt enn lågpunkt, er så innmari takksam for det. I natt, då eg nesten hadde sovna, smilte Jostein i halvsøvne og sa “så glad”. Kor fint? Me har ete frukost til påskelabyrinten kvar dag og teksta med pappa med teoriar. I dag har eg snakka med bestemor på telefonen, ho er den personen eg likar best å snakka med graviditet om. Konstaterande om kor tungt det til tider kan vera, “ungen tek jo sitt”, men med ein så innmari avslappa tone. Ho har jo gjort det fem gongar sjølv. Eit anna høgdepunkt er dette påskeriset mitt, som var så terapeutisk å laga, og som berre blir finare og finare sidan det er ei rosablømande grein. Jostein såg på meg som om eg var ein gal person då han skjønte at eg hadde betalt pengar for den på ein blomsterbutikk.
It feels a little strange saying I’ve had such a nice week since I’ve mostly been dizzy with dots on my eyes every time I’ve stood up, but I have. So many more high points than lows, and I’m so grateful for that. Tonight, just as I was about to fall asleep, Jostein smiled half asleep saying “so happy”. How nice is that? We’ve had breakfast to the radio quiz (norwegian easter thing) and texted my dad our theories. Today I’ve spoken to my grandmother on the phone, my favorite person to talk pregnancy with. So assuring in how difficult it can be, “the child takes what it needs”, but so relaxed about it all. She’s done it five times herself, she knows. Another highlight is this easter branch of mine, so therapeutic to make and it is prettier and prettier by the day, being a pink blooming branch. Jostein looked at me like I was a crazy person when he realized I had paid money for it in a flower shop.

veka.

Me har hatt rydde- og fiksedugnad i heimen, for å fiksa alle små ting som gjer meg stressa, som å plukka ut alle bøker me ikkje skal ha med oss til Norge (me selger dei via ein app som heiter Webuybooks). Eg laga iskaffe og melon til snack, og åt all denne melonen til tross for at den ikkje var noko god fordi søtsug er søtsug.
We’ve had a tidying and fixing spree in the house, to take care of all the things that stress me out, like picking out the books we won’t be bringing to Norway (we sell them via an app called Webuybooks). I made iced coffees and melon as a snack, and I ate all this melon despite it not being any good, because a sweet tooth is a sweet tooth.

veka.veka.

På fredag pynta eg meg alt eg kunne, også gjekk me ut av huset. Svimlande, med eit hardt grep om armen til Jostein.
On friday I got dressed up as much as possible, and we went out. Dizzy, with a tight grip of Jostein’s arm.

veka.veka.

Eg gjekk veldig fancy med påskesjokoladen i år. I egget hadde me: vaktel-lignande egg med salt karamell frå Rococco, melkesjokolade fra Fortnum and Mason og hasselnøttpraliner frå svenske Sugar Sin. I tillegg hadde me karameller og eit stort fylt egg frå Meert i Paris.
I went very fancy with the easter chocolate this year. In the egg we had eggs with salted caramel from Rococco, milk chocolates from Fortnum and mason and hazelnut pralines from swedish Sugar Sin. We also had caramels and a big filled egg from Meert in Paris.

veka.

Me pakka ut frå Paris og hang desse nye kjolane mine inn i skapet. Føles litt som å gå tilbake til kjolerøttene mine, og det føles veldig fint.
We unpacked from Paris and I put these new dresses into the closet. Feels like going back to my dress roots, a very nice feeling.

Untitled

Eg har gjort klart pakkar som skal sendast til Norge, blant anna denne som skal til eit nytt tantebarn som snart skal komma. Lengtar sånn mot å sjå det fjeset og vera rundt ein bebis.
I’ve readied some packages going to Norway, like this one going to a nephew who should be arriving soon. I cannot wait to see that face and to be around a baby.

Untitled

Me reiste til Peckham for å besøka General Store, og dei hadde desse fantastiske hønene.
We went to Peckham to visit the General Store, where they had these amazing hens.

veka.

Og i dag åt eg denne gigantiske appelsina til frukost.
And today I had this gigantic orange for breakfast.
Follow:
Share:

1 Comment

  1. 14:43, 27 Mar 2016 / 14:43

    Så fine påskebilder. Fint å høre at du har det bra, til tross for svimmelhet. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *