Our week in Paris: the perfect cookie, anemones and candy shops.

Paris
[left]Det vart torsdag i Paris! Til frukost åt eg eit ostesmørbrød som var himmelen, her er oppskrift: surdeigsbrød + knuste artisjokkhjerter + oliventapenade + tynn tynn skinke + ost. Såå god.[line][/left][right]Then came a thursday in Paris! For breakfast, I had a heavenly grilled cheese, here is the recipe: sourdough bread + smashed artichoke hearts + olive tapenade + thinly sliced ham + cheese. So good.[line][/right]

Paris
[left]Og til frukostdessert: det sjukaste kjekset og ein gigantisk islatte. LIVET. Tenker framleis på dette kjekset.[line][/left][right]For breakfast dessert, I had the most insane cookie, and a gigantic iced latte. LIFE. I still think about this cookie.[line][/right]

Paris
[left]Me gjekk i fine magasinbutikkar som hadde print til salgs.[line][/left][right]We visited magazine shops with prints for sale.[line][/right]

Paris
[left]Og sikla over anemone-tilbudet.[line][/left][right]And drooled over anemones.[line][/right]

ParisParis
[left]Og reiste ti niande arrondissementet for litt shopping. Denne butikken var full av nydeleg lin, berre flaks at me ikkje er rike med ubegrensa bagasje, ellers hadde alt fått bli med heim.[line][/left][right]We went to the ninth arrondissement for some shopping. This store was full of beautiful linen, we’re just lucky we’re not rich with unlimited luggage, or everything would have had to come with us.[line][/right]

ParisParisParis
[left]Me besøkte godteributikkar så fine at eg fekk angst. Høyrest ut som ein spøk, var ikkje ein spøk.[line][/left][right]We visited candy stores so beautiful they made me anxious. Sounds like a joke, was not.[line][/right]

Paris
[left]Så møtte me opp med Haleigh i Marais! Dei drakk vin og eg drakk milkshake, som ungen i gjengen som alle er misunnelige på. Me kjøpte ein heil grilla kylling og all den tropiske frukten dei hadde på supermarkedet, også åt me og såg Amy Schumer Live at the Apollo.[line][/left][right]Then we met up with Haleigh in the Marais! They had wine and I had a milkshake, like the kid in the group who everyone secretly envies. We bought a whole roast chicken and all the tropical fruit they had at the supermarket, and then we ate and watched Amy Schumer Live at the Apollo. [line][/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *