Glazed donuts and velvet bows: an update to my London guide!

london

Endelig! Det tok si tid, med nokre filer her og andre filer der, men no er den klar, min oppdaterte London-guide. Hundrevis av personar har kjøpt denne guiden no, og den er faktisk 170 sider lang! På lista over nye tilskudd er blant anna ein gelatoplass, ein ny thaifavoritt, deilig indisk, vintage barneklede og eit nytt topptips av ein lunsjrestaurant.

Eg er så innmari stolt av guiden, og i framtida håpar eg å få trykt den til ei lita bok. Enn så lenge er det ein perfekt PDF ein kan skriva ut eller ha i telefonen mens ein skottar rundt i byen. For å kjøpa den, eller lesa meir, klikk her.

Finally! It took some time, with some files here and other files there, but it’s ready now, my updated London guide. Hundreds of people have bought it now, and it’s actually grown to 170 pages long! On the list of new additions are among other things a gelato spot, a new thai favorite, delicious indian, vintage kids’ clothes and a new top tip for a lunch restaurant.

I am so proud of my guide, and in the future I hope to get it printed into a little book. For now, it’s a perfect PDF to print out or keep in your phone as you’re skipping about town. To buy it or read more, click here.

Follow:
Share:

1 Comment

  1. mari
    14:48, 28 Mar 2016 / 14:48

    kommer den oppdaterte versjonen på mail til de som er abonnenter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *