Penishender og Paris

29

Ny episode av podcasten ute i dag! Me snakkar om alle ting Paris, min hormonelle heimlengsel og ein mystisk japansk-amerikansk bekjentskap. No skal eg ut og mata babyen, eller eta frukost som det óg heiter! Håpar de óg har sol!

[line]A new episode of my podcast, still in Norwegian. Now I’m off to feed the baby, or have breakfast as it’s also called. Hope there is sun where you are too!

Follow:

5 Comments

 1. 16:37, 17 Mar 2016 / 16:37

  Har liksom aldri hatt tid til aa sette meg ned og hoere paa podcaster, men i dag bestemte jeg meg for aa sette paa denne mens jeg jobbet og det var saa sykt hyggelig!
  Trenger noen flere mennesker som dere i livet mitt, tror jeg.

  Forresten veldig forvirrende aa ha norsk paa oeret og plutselig skulle svare telefonen paa engelsk. Men god torsdag og fine dager videre i Paris!

 2. 17:16, 17 Mar 2016 / 17:16

  Yeah, ny podcast! <3

 3. 17:26, 17 Mar 2016 / 17:26

  Lo høgt når eg såg kleshengaren på biletet etter å ha høyrt podcasten. Og han japansk-amerikanaren høyrtes veldig ut som nokon frå ein Murakami-roman.

 4. 13:00, 19 Mar 2016 / 13:00

  Glad lørdag!

  En god stund siden, da du hadde spørsmålsrunde, stilte jeg noen spørsmål som jeg ikke kunne se at du hadde besvart i ettertid. Jeg tenkte derfor å driste meg til å prøve å stille noen av spørsmålene igjen siden oppdragene siden sist har økt og det samme med angsten. HEH.

  Jeg skal nå fotografere tre bryllup i sommer, noe som jeg aldri har gjort før. Jeg er utrolig spent og ikke minst beæret av å bli spurt, men vil gjerne ha litt tips og “veiledning” fra noen erfarne.

  Hvor lenge blir du normalt bedt om å fotografere?
  Hva har du på deg, og hvordan i det hele tatt ter du deg. Er du litt sann fluge på veggen, eller… mingler du litt?
  Hvordan gjør du det med alter-bildene. Er det “greit” å komme frem for å ta bilder, og hvor nært er for nært?

  Hadde satt VELDIG tips på litt tips fra deg. Første bryllupet er allerede i slutten av april og jeg er så j.æ.v.l.i.g spent og som superintrovert så lurer jeg noen gang på hvorfor jeg utsetter meg for disse nervene, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *