A friday meltdown with some links

Skjermbilde 2016-03-07 kl. 21.09.05

Denne veka har vore så overveldande, på så mange vis. Tre vennemiddagar, bihulebetennelse, to dagar med køyretimar, flyttefiksing og vanlig jobb, og i morgon reiser me til Paris. Er så sliten og i overgir at eg starta dagen med ein halvtime med grining. Jostein og eg er enige om at det er ei ny verd der inne i magen, med mykje energikrevande aktivitet, og eg må sova 9 timar om natta for å rekka å ta det igjen. Føler meg rett og slett meir som ein kropp enn som meg sjølv denne veka, og det er så rart å føla at ein ikkje har kontroll. Å, så oppløftande! Haha.

Denne veka har me óg bestilt tur til Lisboa i mai, mest for å gå i bryllup men óg for å utforska. Så om de har tips, kom veldig gjerne med dei!

Om ein time skal eg ut og køyra, køyrelæraren meinar at eg skal ut i trafikken i dag og det syns eg høyrest sinnsjukt ut men kanskje ikkje? I kveld kjem Caitlin på middag, også må me pakka ihop ein passe tom koffert me kan ta med til Paris og fylla med alt det vakre me har sakna derifrå!

Håpar de óg skal vidunderlege ting i helga! Her kjem linkane:

Frisyrar for hattar.

Eit intervju med Tina Fey.

I lommebøkene til mange fascinerande kvinner.

Til deg som alltid øydelegg kleda dine, og løysingar på dette. Denne blir permanent bokmerke!

Nydeleg lin til heimen.

Om episode 3 av Girls.

Ting som Agnes ikkje visste (om bebisar og å bli mor).

Friday fish fry.

– Den fantastisk vakre instagram-profilen til Ana Barros, som bildet over er henta ifra.[line]

This week has just been so overwhelming in a lot of ways. Three dinners with friends, a sinus infection, two days of driving with a driving instructor, fixing things for the move and normal work life, and tomorrow we are leaving for Paris. I am so tired and overwhelmed that I started today with half an hour of crying. Jostein and I agree there is a whole new world in my belly, with a lot of energy depleting activity, and I need 9 hours of sleep to catch up to the baby. I feel more like a body than myself this week, and it’s weird not being in control. Oh, how uplifting! Haha.

This week we’ve also booked a trip to Lisbon in may. Mostly to attend a wedding, but also to explore the city and surrounding areas. So if you have any tips, please fire away!

In an hour I’m going for my driving classes, the tutor thinks he’s going to get me out on the open road today which I think sounds insane but maybe not? Tonight, Caitlin is coming for dinner and then we have to pack a mostly empty suitcase to bring to Paris and fill with all the beautiful things I’ve missed!

Hope you have wonderful weekends planner! Here are the links:

Hair for hats.

An interview with Tina Fey.

Inside fascinating women’s wallets.

To those of us who always seem to be ruining our clothes and how to fix it. Permanently bookmarking this!

Beautiful linen for the home.

About episode 3 of Girls.

Things Agnes didn’t know about babies and being a mother.

Friday fish fry.

– The extraordinary instagram profile of Ana Barros, where the photo above is from.

Follow:

11 Comments

 1. 14:28, 11 Mar 2016 / 14:28

  Oi! Hvordan er det å kjøre opp i England kontra i Norge? Jeg hadde fått hetta av at alt er motsatt, men kanskje det føles naturlig?
  God fredag, Mariell. Håper den bringer en power nap og godt bakverk.

 2. Mamma
  17:39, 11 Mar 2016 / 17:39

  ??

 3. 19:47, 11 Mar 2016 / 19:47

  God helg! Kos dere!

 4. 01:27, 12 Mar 2016 / 01:27

  Do not, under any circumstances, miss Sintra and da pena palace

 5. 09:16, 13 Mar 2016 / 09:16

  fine linker og fint innlegg og god søndag <3

 6. 11:05, 13 Mar 2016 / 11:05

  God tur til Paris! Håper våren er kommet godt i gang der! (Heldigvis ikke lenge til jeg skal dit igjen, man kan jo simpelthen ikke holde seg borte fra den byen for lenge.)

 7. 21:08, 13 Mar 2016 / 21:08

  Jag säger som Andrea: åk till Sintra! Där finns sagolika slott med magnifika, enorma parker. Åker ni dit så ta er till Pena palace och gå upp till stenkorset som finns markerat på kartan över slottsparken. Det är en lååång uppförsbacke men väl uppe har man en helt otrolig utsikt åt alla håll! Glöm ej heller äta Pasteis de nata. :)

 8. Nora
  23:05, 27 Mar 2016 / 23:05

  Var nylig i Lisboa og et tips er gode sko! Veldig mye trapper og opp og ned der altså, ble ganske sliten i beina, og tenker spesielt når du er gravid :) Kirken Igreja de São Roque ligger sentralt og ser kjedelig ut utenpå men innmari fin inni. Hele Barrio Alto-bydelen var fin men mange av gatene var bare utesteder på kvelden eller bolig-gater som var veldig stille, mens noen av gatene hadde små butikker. Vi slet litt med å finne fine steder å spise lunch så det ville jeg søkt opp på forhånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *