The feeling of spring, blueberry toast & a flower display

Her kjem det tre torsdagsbloggar til dykk! Dei alle tre er ganske vårlege og med superfine bilder, men anna enn det ganske forskjellige. Og fint er jo det, for da finst det noko her for alle! Forresten er mine bloggforsett for 2016: 1. Skriva meir kvardagslig. 2. Kommentera meir på andre sine bloggar. 3. Skriva om vanskelige ting. Digresjon! Me ser på bloggane:
Here are three thursday blogs for you! All three of them are quite spring-like with beautiful photos, but other than that they are quite different. And that is a great thing, because there is something for everyone! By the way, my blog resolutions for 2016: 1. Write more about everyday life. 2. Comment more on other blogs. 3. Write about the hard stuff. I digress! Let’s look at the blogs:

homesong
HOMESONG

Denne bloggen får det til å virka som om livet går sakte, sakte, og ein har alltid ei flaske kald kvitvin i kjøleskapet og planar om ein spektakulær men heilt avslappa middag. Bildene av når ho vaskar ungane sine i kjøkkenvasken får meg til å SMILA.
This blog makes it seem like life moves really slow and there is always a cold bottle of white wine in the fridge and plans for a relaxed but spectacular dinner. The pictures of her bathing her children in the kitchen sink make me SMILE.

rosie
THE LONDONER

Rosie er den personen eg ser mest til når eg vil gjera London-research, for ho prøver alle nye og gode restaurantar sånn at eg kan berre play it safe og kun besøka plassar som er bra. Dessutan har ho det mest sjarmerande fjeset!
Rosie is the person I look to when i want to do lazy London research, because she tries out the new great restaurants so that I can play it safe and only visit the spots that are really good. She also has the MOST charming face.

musla
MUSLA

Kul finsk blogg der eg verkeleg ikkje forstår eitt einaste ord! Men eg blir superinspirert likevel, av dei fine bildene og liksom intensjonen i innlegga.
A cool finnish blog where I really don’t understand a single word! But it still makes me super inspired, the beautiful photos and the intentional entries.
Follow:
Share:

6 Comments

 1. kirsikka simberg
  13:24, 03 Mar 2016 / 13:24

  Hello! We ran into your cool blog and saw your kind words!! Ah, I used to write in English as well, but it got to be too much work for one person!! We are so happy to hear that you like to come “hang out” ayway :)

  Your blog is beautiful. Best wishes from Finalnd! xxx Kirsikka // Musla

 2. Juanita
  13:41, 03 Mar 2016 / 13:41

  Jeg er vokst opp på gård, og jeg har alltid drømt om å få mitt eget hus på landet hvor jeg kan dyrke grønnsaker og leve i ett med naturen. De siste årene har jeg bodd i byen for å studere, og jeg føler at jeg mister meg selv litt ved å bo her. Livet handler om andre ting når man bor i by. Jeg har blitt alt for opptatt av hvilke ting jeg skal kjøpe, hvilke klær jeg skal gå i og hvordan andre jenter ser ut. Derfor synes jeg det er befriende å komme innom bloggen din, fordi her slipper jeg å lese om hvilke sko som er inn akkurat nå eller bli bombandert med linker til treningsklær jeg bør kjøpe.Takk for det.
  Og takk for at du deler linker til sider som er så fine og ekte. Elsker Homesong, og måtte trykke følg på Bloglovin med en gang. Synes det er vanskelig å finne slike blogger, siden disse ofte er skjult mellom alt av mote og sminke blogger, så del gjerne flere :)

 3. 14:42, 03 Mar 2016 / 14:42

  Så nydelige bilder! Tusen takk for at du deler videre og inspirerer på den måten du også:)

 4. 15:44, 03 Mar 2016 / 15:44

  Jeg er også glad i The Londoner! Hun tipser om så mange spennende steder – og ordspillene hennes tar kaka, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *