chocolate chia breakfast goodness!

270116_0074_januar089

Altså, dessert til frukost. Kan me snakka om det? Eg elskar chiafrø, og spesielt no som eg er gravid er dei ein perfekt kjelde til omega 3 (veldig bra for meg som ikkje er så glad i fisk!). Denne oppskrifta er sjokoladekjærleik, ein skikkeleg treat yo self-frukost når det er kaldt og ein berre vil opna kjøleskapet og finna fram til noko å eta kjapt. Oppskrifta finn du her.

 

A recipe for the chocolate lovers, chia chocolate pudding. In norwegian, wah-wah!

Follow:
Share:

12 Comments

 1. 13:14, 20 Feb 2016 / 13:14

  Frokost er <3!
  Åh, Mariell, jeg blir altså smådeppa av det du og Sara snakket om i den nyeste podcasten deres om at man i stor grad defineres og definerer seg selv ut fra jobben sin. Det føles så lite konstruktivt, for det man gjør når man ikke er på jobb sier så mye mer om en person. Jeg mener, det sier jo ganske mye om en person hvis de aldri gjør annet enn å jobbe? Jeg blir ofte skuffet når jeg spør folk hva de gjør når de ikke jobber, for folk blir gjerne litt perplekse og sier "Nei… jeg trener litt, da. Går tur. Lager mat". Tenker at det kunne vært spennende hvis det ble kult å fremkalle egne bilder eller lage egen parfyme eller isbade eller lese høyt på diktkvelder. Det er sånt jeg både vil høre og gjøre. Det må vel bare bli kult først. (Kanskje jeg bare savner København.)

  • Mariell
   Author
   15:04, 26 Feb 2016 / 15:04

   Eg er heilt enig i det du skriv, og eg trur at når eg og Sara snakkar om sånt er det villedande fordi me kun er rundt folk som elskar og lever for jobbane sine. Eg er jo jobben min, liksom, det er eg som gjer alt og eg som er fjeset til bedrifta mi, som svarar på alle mails og som takkar nei eller ja til ting. Men folk er jo så forskjellige, og for nokre folk er det ikkje eingang viktig kva dei gjer på jobb så lenge dei har eit fint liv i helga, liksom. Berre ikkje heilt der (eller Sara, igrunn) er.

 2. 17:30, 20 Feb 2016 / 17:30

  I was in Austin over winter break for an internship, and I stayed at a host family’s house. For breakfast, we’d prepare overnight oats the night before, and in the morning we’d take the little jar out of the fridge and eat it on our way to work. It was a simple breakfast but so delicious and filling! Before I left to return back to school, I asked for their recipe (I know it sounds kind of silly–a recipe for oats??), and one of the ingredients was chia seeds! Ever since then, chia seeds have been my new thing :P Can’t wait to try this recipe out! -Audrey | Brunch at Audrey’s

  • Mariell
   Author
   15:05, 26 Feb 2016 / 15:05

   It’s those simple things you can get so hooked on though, because we always make things too complicated and then we’re like Bam! How can it be so easy?

 3. 19:36, 20 Feb 2016 / 19:36

  Oi, dette må prøves altså!

 4. 14:17, 21 Feb 2016 / 14:17

  Eg vart spontant nøydd å prøve den! No står den i kjøleskapet og blir ein perfekt treat til dagens studieøkt er over. Takk!

  • Mariell
   Author
   11:05, 23 Feb 2016 / 11:05

   Håpar den var god! :)

 5. 10:56, 23 Feb 2016 / 10:56

  Fann oppskrifta di på Matmerk og måtte berre anbefale den til ca alle eg kjenner. Sååå godt! Særleg når ein er eit sjokolademonster på godteritørke….

  • Mariell
   Author
   11:02, 23 Feb 2016 / 11:02

   Så bra! Elskar å dela oppskrifter. Eit godt tips er å ha ei stor skål med dette i kjøleskapet, så kan ein finna seg litt og litt når ein vil. :)

 6. 19:06, 23 Feb 2016 / 19:06

  åh! vill så gärna äta chiapudding mer men är så himla lat med att preppa dagen innan och sådär. bara att göra smoothies på morgonen var tillräckligt av ett projekt, haha. och vad fint långt hår du fått!

  • Mariell
   Author
   15:01, 26 Feb 2016 / 15:01

   Mitt tips: lag ein gigantisk porsjon typ ein ettermiddag, så har du frukost i mange dagar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *