YESTERDAY, TODAY & TOMORROW

Chelsea

Hei, finingar! Tusen takk for alle fine ord og kommentarar de la igjen etter eg skreiv om min litt røffe periode forrige veke. Denne veka har eg tatt meg sjølv på alvor, ikkje gråte og sett to filmar: Trainwreck (tommel ned) og Hobbiten 2 (tommel opp). Eg har teke fri når arbeidet for dagen er ferdig, gått turar og slappa av på ordentlig. I går tok Jostein og eg fri, eg overraska han med lunsj i vest-London der me gjekk forbi nydelege hus og såg for oss eit liv der, blant alle fine bilar og dyre barneklede.

I dag har eg veldig lite å gjera, så eg vaskar sengeklede, støvsuger og kanskje skal eg krølla håret? Takk og lov for dette frilanslivet. Her er i allefall bilder frå i går, av nydelege Chelsea i sola:

Hello, lovely people! Thank you so much for your lovely words since i wrote about my rough patch last week. This week I’ve taken myself seriously, not cried and seen two films: Trainwreck (thumbs down) and The Hobbit 2 (thumbs up). I have taken time off when my work for the day is done, taken walks and relaxed. Yesterday, Jostein and I took the whole day off, I surprised him with lunch in west London where we passed by beautiful houses and pictured a life there amongst all the shiny cars and expensive children’s clothing.

Today I have very little to do, so I’m doing laundry, vacuum cleaning and maybe curling my hair? I feel so lucky these days for this freelance life. Here are some pictures from yesterday, of stunning Chelsea in the sunlight:

Chelsea

Lunsj! Eg tok den første tingen eg såg på menyen: ricottapannekaker med banan og karamellsmør. Jostein åt ein heilt utrulig god fiskekarri. Skal oppdatera London-guiden min neste veke!
I picked the first thing on the menu: ricotta pancakes with banana and caramel butter. Jostein had an amazing fish curry. Ps: updating my London guide next week!

Chelsea
Chelsea

Sol sol sol. Og pastellbygg. Det er jo det Notting Hill er all about.
Sun sun sun, and pastel buildings. That’s what Notting Hill is all about.

 

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 16:46, 12 Feb 2016 / 16:46

  Pannekaker med banan og karamellsmør høres jo magisk ut! Jeg fikk vann i munnen bare av å lese om det, og ikke minst inspirasjon til frokost. Jeg håper virkelig at alt går litt bedre med deg nå. Graviditet er jammen ikke alltid like enkelt og koselig, men så verdt det når du får babyen din i armene. Har ikke fått barn selv, men slik venninnene mine beskriver det, så er det noe helt uforglemmelig og ubeskrivelig, og tar bare pusten av en, og griper hjertet <3 :) Og så fine bilder av pastellfargede hus! Håper du får en finfin helg! Kos deg

 2. Jenny
  22:02, 12 Feb 2016 / 22:02

  hey! selv om jeg digger at jeg kan vise denne bloggen til mine engelske venner, vil jeg bare tipse om at når man leser bloggen i bloglovin-appen er det litt surrete (altså med norsk og engelsk litt om hverandre) :) Ha en fin helg”

  • Mariell
   Author
   11:50, 14 Feb 2016 / 11:50

   Ah! Hm, så rart. Den er veldig fin å lesa i nettleser, men eg skal prøva å fiksa!

 3. 23:44, 14 Feb 2016 / 23:44

  Hei! Jeg håper virkelig du har fått med deg Titlis Busy Kitchen på youtube, hun får ihvertfall meg til å le så jeg begynner å gråte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *