11 things you might not know about me

Untitled

Hei! Det er tysdag, eg har det ganske bra, og her er 11 ting de kanskje ikkje veit om meg:

✎ Eg syns ikkje Big Bang Theory er morsomt, faktisk syns eg det er så ufattelig dårlig at eg blir i dårlig humør av det og forvirra av typ verden? For at det er så mange som elskar det programmet?

✎ Min favorittinredningsstil er Fanny & Alexander blanda med gull blanda med alt som er mjukt. Typisk skandinavisk pluss italienske slott.

✎ Om eg er sjuk eller trist vil eg kun eta sånt som minnar meg om barndommen: Wienerpølser i brød, kjøttkaker, innbakte horn, fiskebollar, potetstappe, vaniljeis.

✎ Andre sine kjærleiksliv er som dop for meg, og eg elskar å høyra alle, ALLE, detaljar om andre sine forhold. Kven som søv innerst, kven som lagar mest mat, kva ein snakkar om når ingen andre er der, morgonrutina pluss sjølvsagt alle intime detaljar. Tippar ganske typisk for sånne som meg som har vore i eitt seriøst forhold sidan dei var 14.

✎ Eg vil alltid heller bada enn å dusja. Helst er det eit rituale med magasin, bøker og TV. Mi beste badebombe er frå Lush og heiter Avobath.

✎ Om det er ein cheeseburger på menyen, så kan du vedda pengar på at det er det eg skal eta. Eg startar alltid med å vurdera alt anna, men når kelneren kjem så bestiller hjartet for meg (og Jostein blir alltid flau om me bestiller det samme).

✎ Eg spelte tverrfløyte på barneskulen.

✎ Fysisk kontakt kan stressa meg ganske mykje, og eg hatar å føla meg i ein situasjon der eg må klemma nokon. Det er ei kontrollgreie. All fysisk kontakt må skje naturlig og av seg sjølv, og noko av det verste eg veit er når nokon spør meg om ein klem, for ein kan jo ikkje sei nei til klemmar og kjærleik.

✎ Eg er superdårlig på å ferdiggjera prosjekt, og syns det er mykje gøyare å starta på nytt enn å sjå meg tilbake. Blir så flau for dette, for eg skulle ønska eg var ein person som laga fine ting og var stolt av dei. Istaden finn eg halvferdige greier i heile huset.

✎ Eg har to tatoveringar: eit hjarte på venstre handledd og ein kvist bak høgre øyret (som beste Esra gjorde), og ofte gløymer eg at eg har dei. Eg har gått gjennom så mange periodar med dei der eg har elska dei og hata dei, og no er eg i ein meir nøytral fase men blir glad av å sjå dei.

✎ Min største drøm akkurat no er å få ein bebis som er rolig og trygg og som kan reisa med oss, og at me kan tilbringa januar og februar neste år ein stad med ingen snø og slaps men sol og croissantar.

Hi! It’s tuesday, I’m feeling pretty good, and here are 11 things you might now know about me:

✎ I don’t think the Big Bang Theory is funny at all, I actually think it’s so bad it makes me really sour and confused about the world? Because so many people love that show?

✎ My favorite style of home interior is Fanny & Alexander mixed with gold mixed with everything soft. Typical scandinavian plus italian castles.

✎ If I’m under the weather all I want to do is eat things that remind me of childhood: Hot dogs, mashed potatos, vanilla ice cream, meatballs and very scandi things.

✎ Other people’s love lives are like my drug, and I want all, ALL, details about other people’s relationships. Who spoons who, who cooks, what do they talk about when alone, their morning routine and every intimate detail. Pretty common for people who have been in one serious relationship since the age of 14.

✎ I always want to bathe instead of shower. I make it into a ritual with magazines, books and TV. My best bath bomb is from Lush and is called Avobath.

✎ If there is a cheeseburger on the meny, you can bet that I’m having it. I always circle around it on the menu, but when the waiter comes my heart orders for me (and Jostein is always embarassed if we order the same thing).

✎ I played the flute as a child.

✎ Physical contact can really stress me out, and I hate being in a situation where I have to hug someone. It’s a control thing, of course, like everything else. All physical contact has to happen naturally and on its own, and my worst thing is when someone asks me for a hug, because you can never say no to hugs and love.

✎ I am so bad at finishing projects, and it’s so much more fun to begin new ones than look back. This embarasses me, because I wish I was someone who made pretty things and were proud of them. Instead there are half finished things all over the house.

✎ I have two tattoos: a heart on my left wrist and a twig behind my right ear (that Esra did), and I often forget I have them. I have gone through so many phases with my tattoos where I’ve loved them, hated them, but now I’m in a more neutral phase where I’m always happy to see them.

✎ My biggest dream right now is having a baby that is calm and safe and can travel with us, that we can spend january and february of next year somewhere with no snow but sun and croissants.

Follow:
Share:

11 Comments

 1. carrie
  16:43, 09 Feb 2016 / 16:43

  Hahah! I’m sure I already knew this, but I saw the words “Big Bang Theory” amongst the Norwegian in the preview for this post, and had to click through because I was concerned that you liked the show. Phew. Our friendship is safe. haha! I feel exactly the same way! I’m sure you must have seen this: https://www.youtube.com/watch?v=jKS3MGriZcs

  • Mariell
   Author
   16:57, 09 Feb 2016 / 16:57

   Oh my god! That is on my list of top five most cringiest things ever. Wanted to put my hand in front of my face!

 2. Emy
  18:14, 09 Feb 2016 / 18:14

  Jag är PRECIS likadan när det gäller Big bang, cheeseburgare och andra människors kärleksliv. Kan verkligen relatera till detta så mycket! :) <3

 3. Léa
  19:08, 09 Feb 2016 / 19:08

  Takk! Jeg blir alltid så skuffa når folk jeg anser som rimelig oppegående bare eeelsker den serien 0_o

 4. 19:34, 09 Feb 2016 / 19:34

  Jeg vet ikke hvorfor jeg fortsatt ser Big Bang Theory. Men jeg er en sånn person som nekter å gi opp ting når jeg først har starta. Særlig når det kommer til serier. Er jo helt horribelt å holde på sånn.

 5. 23:29, 09 Feb 2016 / 23:29

  Oh god I don’t get the Big Bang Theory either and never understand why it’s so popular. Humour is subjective though I guess! :) And +1 on cheeseburgers, I love those.

  It’s always fun to know more about people, thanks for sharing these :)

 6. 00:45, 10 Feb 2016 / 00:45

  Eg er heilt lik når det gjelder prosjekter.. det er så trist å ikkje gjera ting ferdige! Men det er så kjedelig!

 7. 07:31, 10 Feb 2016 / 07:31

  Når jeg leser bloggen din, tillater jeg meg å drømme litt, og enda litt mer enn det hverdagen min (og folk rundt meg) kanskje tillater også. Foooor eksempel å flytte til et annet land. Jeg vurderer å reise på utveksling til England i et halvt år, og jeg blir så inspirert til å gå på kafé, spise croissanter og gjøre akkurat som JEG vil når jeg leser bloggen din. Og det elsker jeg!

  Håper du får en varm og myk og fin onsdag!

 8. 18:26, 10 Feb 2016 / 18:26

  Most comedy sitcoms are bad ; hate it when you hear the taped laughs in the background ; hot dogs and lasagna are the foods I ate most when I was a kid. Ate it so much I can’t imagine ordering one when eating out.
  A hot dog is nice from time to time but I can’t recall when I had the last one.

  I own 2 small tattoos too ; an anchor and a small simplistic drawing of a camera

 9. 20:30, 11 Feb 2016 / 20:30

  Så fint å bli bedre kjent med deg, du virker så søt og kul, med så mange ulike sider.
  Lykken er en bebis, og de fleste av dem orker å dra til et sted med croissanter og sol.

 10. Victoria M
  18:54, 22 Mar 2016 / 18:54

  Ah Mariell I love you + your content so it was nice of you to share these things.
  I used to be really into reading blogs but now I check back to favourites from time to time; including yours!
  I’m also really into bathing, starting new projects and never finishing them, knowing about other people’s relationships, and not a fan of BBT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *