friday link love.

ny-link love copy

ÅH. FREDAG. Som eg har lengta! Veka har vore så innmari lang, men eg er så takksam for at eg endeleg føler meg som meg sjølv igjen og kan jobba nesten for fullt. Har skrive så mange blogginnlegg som kjem ut dei neste vekene, det gjer meg så glad for det føles som å sitta på ein pose av gull! I helga har eg tenkt å ta det sakte, gjera det som er godt for kroppen og for hjerna, og det skal bli så godt. I dag tek eg fri etter halv dag, må ut ut ut for å kjøpa lakris og badebomber. Håpar de har fine planar for helga óg, eller at det tek det med ro som meg. Her er iallefall linkane!

 1. Min nye favorittblogg er Homesong, der livet verkar å gå så sakte og ein tek seg tid til å gjera dei der små viktige tinga.
 2. Gamlahuset tek form, og eg får sånne sommarfuglar av å tenka på det. Huset vårt. Dette kjøkkenet vil eg trykka copy paste på.
 3. HERREGUD. For ein helgedrøm. Croissantar med prosciutto og gruyere. Eg får bli veldig god til å laga croissantar no, sidan me flyttar til bygd utan bakeri!
 4. Joy deler ein ny app!
 5. Joanna linkar til masse forskjellige stripa gensarar, min største klesavhengighet.
 6. Diana likar koppar, og det gjer eg óg.
OH FRIDAY, how I have longed for you. This week has been terribly long, but I am so grateful that I am back feeling like myself again and working at almost full capacity. I have written so many blog posts to be published in the upcoming weeks, it makes me so happy and feels like sitting on a bag of gold! This weekend I plan to take things slow, do what is good for the mind and the body, and I can’t wait. Today I’m taking a half day to go out and get liquorice and bath bombs. I hope you have nice plans too, or that you plan to take it easy like me. Here are the links!

 1. My new favorite blog is Homesong, where life seems to move so slowly and you take time to do the small important things.
 2. Our house is taking shape, and it gives me butterflies. Our house! I want to do copy paste on this kitchen.
 3. JESUS. What a weekend dream. Croissantar with prosciutto and gruyere. I have to get good at croissants, too, since we’re moving to a town without a bakery!
 4. Joy shares a new app!
 5. Joanna links to loads of different striped shirts, my cotton addiction.
 6. Diana likes mugs, and i do too.
Follow:

3 Comments

 1. Maj
  11:25, 29 Jan 2016 / 11:25

  Riktig god helg Mariell. Takk for all inspirasjon du gir!
  Og, gratulerer med graviditeten :)

 2. June
  11:31, 29 Jan 2016 / 11:31

  Skal også pusse opp kjøkken snart! Ønsker gjerne et innlegg om planer og drømmer for kjøkkenet :D

 3. 17:31, 29 Jan 2016 / 17:31

  Åh, la marinière, den klassiske stripete genseren <3
  God helg, Mariell! Håper den blir full av fine ting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *