what i did over the weekend + some london tips.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

Denne helga var så fin! Me tok den på alvor og gjorde alt ein skal gjera i løpet av ei helg. Eg driv framleis og kjem meg innatt i bloggfotograferinga, så halvparten gløymte eg å ta bilder av, men her er i alle fall nokre! Supplerer istaden med å gi dykk ein masse gode London-tips! Helga starta med kaffebesøk av Veera. Me drakk kaffe, åt kardemommebollar frå beste Fabrique og oppdaterte kvarandre om livet.

Jostein laga frukost laurdag, avokado på rista brød som på Atelier September i København, sååååååå innmari godt. Etter det gjekk me til Brockley Market, vår næraste marknad og åt ostekake på ein fin liten kafé. Resten av dagen brukte eg på å laga tomatsaus, kanskje min beste ting i verda å bruka mykje tid på, å merka kor mykje bedre den blir om den får stå og putra i nokre timar.

Søndag reiste me til Shoreditch, for å gå på Columbia Road Flower Market og shoppa litt i dei fine butikkane der, vidare mot Redchuch Street og Calvert Avenue, der me såg på fine ting som var på salg! På veg heim plukka me opp donuts frå Dumdum omnomnom. Kvelden gløymte eg heilt å fotografera, men det me uansett gjorde var å eta fish&chips på Lure Fish Kitchen med Carrie og Miguel, også reiste me heim til dei og spelte tusen rundar av Cards Against Humanity.

This weekend was so nice! We took it seriously, and did everything that you’re supposed to do on the weekend. I’m still getting back in the groove of blog photography, so half the things we did I forgot to photograph, but here are some. I’m making up for it by giving you lots of London tips! The weekend started with a visit from Veera. We had coffee and cardamom buns from amazing Fabrique and updated eachother on life.

J made me breakfast on saturday, avocado on toast like at Atelier September in Copenhagen, SO good. After that, we walked to Brockley Market, our nearest market, and had cheesecake at a cosy little café. The rest of the day was spent making tomato sauce, maybe my favorite thing to spend a lot of time on, just tasting how much better it gets from a couple of hours of simmering.

On sunday we went to Shoreditch, to visit Columbia Road Flower Market and do a little shopping in the lovely shops there, walked to Redchurch Street and Calvert Avenue to look at all the nice things in the sale. On our way home we picked up donuts from Dumdum omnomnom. The evening I completely forgot about my camera, but what we did was have fish&chips at Lure Fish Kitchen with Carrie and Miguel, dessert was going back to their place to play a thousand rounds of Cards Against Humanity.

 

Share:

2 Comments

  1. 14:26, 18 Jan 2016 / 14:26

    Ååh, så herlig med så mange London-tips! Elskerelsker dette innlegget, må favorittmarkere det og spare det til senere <3

  2. Mamma
    16:25, 18 Jan 2016 / 16:25

    Hels Carrie og Miguel. ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *